NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

PNL Pașcani, declarații după rezultatul înregistrat.”Mulțumim celor care ne-au votat, mulțumim celor care au ieșit la vot!” (VIDEO)

 

Liderul PNL Pașcani, alături de doi consilier locali, a organizat astăzi o conferință de presă în care au ținut să facă declarații după rezultatul votului înregistrat ieri.

  

 

Marius Pintilie, președintele PNL, a mulțumit tuturor celor care au votat PNL dar și celor care au ieșit la vot, dar au optat pentru altă formațiune politică.

În cuvântul său liderul PNL a mai susținut că social-democrații au încercat să influențeze rezultatul votului și că are informații că în unele zone din municipiu s-au dat atenții.

Claudiu Bodoașcă, liderul consilierilor PNL din legislativul local, a spus că PSD a pierdut peste 3.000 de voturi față de alegerile parlamentare din 2016, dar și că cetățenii doresc o justiție liberă.

Cătălin Conache, consilier local PNL, a spus în aceeași conferință de presă că rezultatul votului este un câștig al României.

PNL a salutat și rezultatul înregistrat de USR-Plus și PRO România la Pașcani.“Orice alternativă la PSD Pașcani este bine venită”, a spus Marius Pintilie.

 

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=lD1usCI5xwo{/youtube}

 

Advertisements

Related posts

Șeful CJ și primarul din Pașcani se laudă că se consultă în luarea deciziilor, dar proiectele nu se văd

Răzvan Grecu

​​Numele vehiculate în PSD pentru funcția de premier în locul lui Tudose. Mihai Fifor, cea mai probabilă variantă

Redacția

Elena Udrea, condamnată la 8 ani de închisoare în dosarul finanțării campaniei electorale din 2009

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site