NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Lapte, corn și fructe pentru copiii din Pașcani, cu două săptămâni înainte de vacanță

 

Cu aproximativ două săptămâni de zile înainte de vacanța de vară, elevii unităților de învățământ din Pașcani primesc lapte, corn și fructe. Consiliul Județean a demarat rapid o procedură, iar astăzi dimineață furnizorii acestor produse le-au adus în unitățile de învățământ.

  

 

Timp de mai bine de jumătate de an, Primăria Pașcani și Consiliul Județean nu au oferit aceste alimente copiilor, din motive de birocrație, după cum au fost ele invocate. După ultima ședință a Consiliului Local în care PSD și PMP nu și-au asumat demarare procedurilor de organizare a licitației de atribuire a programului de lapte, corn și fructe, Consiliul Județean oferă această posibilitate copiilor în ultimile două săptămâni de școală.„Dimineață în jurul orelor 07.00 ne-am trezit cu produse  la școală. A fost o licitație la nivelul Consiliului Județean, finalizată. Am solicitat și noi clarificări, documente”, ne-a declarat Mihaela Anușca, director Liceul Teoretic ”Miron Costin” Pașcani.  

Eliza Chirica, purtătorul de cuvânt al CJ Iași, a confirmat că a fost vorba despre o licitație de furnizare a acestor produse până la finele anului școlar, urmând ca ulterior să fie demarată procedura pentru noul an, 2019 – 2020.   

La nivelul municipiului Pașcani sunt aproximativ 4.000 de elevi care nu au beneficiat de acest program, în anul școlar 2018-2019. 

Advertisements

Related posts

Povestea celui mai bun student român din Anglia. Studiază inteligența artificială la Cambridge, face masterul și vrea și doctoratul

Redacția

Precizări privind înscrierea la clasa pregătitoare

Redacția

Astazi incep adevaratele probe ale examenului de Bacalaureat. Prima este cea de Limba si literatura romana

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site