NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Planul celor de la Prest Serv Apa de furnizare a serviciilor, citirea apometrelor și încasarea facturilor

Directorul PSA Pașcani a dat publicității primele informații legat de modul în care societatea Prest Serv Apa SA va furniza servicii consumatorilor din municipiul Pașcani, după ce îi va fi delegat serviciul de apă. S-a întâmplat în ședința extraordinară a legislativului local, desfășurată la Primărie.  

 

Aristotel Katzighera a informat cetățenii că sunt mai multe posibilități, dar un rol important îl va juca reprezentantul de scară.“Nu îl vom pune pe acesta să ne dea garanții sau să își asume plata facturii. Trebuie să găsim o variantă de lucru, să știm cum procedăm cu pierderile sau diferențele. Acolo unde sunt asociații, situația este clară. Unde apometrele sunt scoase pe scara de bloc încheiem convenții cu oamenii, la fel și acolo unde nu sunt. Trebuie să punem bazele unei colaborări bune. De asemenea pe fiecare bloc în parte trebuie stabilit cum procedăm cu pierderile sau diferențele. Le împărțim pe apartament sau la numărul de persoane. Asta urmează să stabilim. Fiecare client va primi factura acasă, pe care o va putea plăti”, a susțnut directorul PSA Pașcani.

  

Pe subiect a intervenit și secretarul Mircea Zuzan care a susținut că modul de prestare a serviciilor va fi stipulat în regulamentul de organizare și funcționare a operatorului, la capitolul măsuri, facturare și plată.  

Tot astăzi aleșii locali au analizat organigrama și statul de funcții al PSA Pașcani. Varianta prezentată de directorul PSA cuprinde 125 de angajați, din care în primă fază vor fi încadrați aproximativ 110. Consilierii i-au cerut directorului Katzighera să mai taie din posturi și să nu se grăbească cu angajările. Lucrul cel mai îmbucurător pentru oameni a fost acela că pe zona vale, deal și suburbii sunt prevăzuți 16 cititori și încasatori. De asemenea PSA va mai deschide o caserie în zona deal.       

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Eky Sam mută în afacerile cu Primăria! Cere restricții de tonaj pe două străzi din Pașcani

Marius Parteni

Pantazi va expertiza lucrările de la bariera de la Blăgești

Răzvan Grecu

Trei obiective importante, considerate zone de agrement, vor fi scoase la licitație de Primărie

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site