NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Mai puțini bani pentru hrană, medicamente și dezinfectanţi la Spitalul Municipal. Situația este sub control, conform consilierei Perțu!

Trece sau nu Spitalul Municipal de Urgență Pașcani printr-o perioadă de criză? Conducerea unității medicale a propus pentru anul 2018 un buget de unde a tăiat cheltuieli care vizează direct pacientul. Mai mult, la finele anului 2017, instituția a înregistrat un excedent de 500.000 lei.

 

Subiectul a fost adus astăzi în discuție de consilieurul local Claudiu Bodoașcă, odată cu discutarea proiectului de buget pentru anul în curs. El a arătat că au fost reduse cheltuielile cu hrana, medicamentele, substanțele reactive și dezinfectanții. ”Am atras atenția și în trecut că s-ar putea să avem probleme cu unitatea medicală. Văd acum un buget de unde s-au redus cheltuielile cu hrana, medicamentele, substanțele reactive. Vedem situația din țară, sper să nu ne confruntăm și noi cu asemenea situații”, a spus consilierul PNL, Claudiu Bodoașcă.

  

{module Fă o nominalizare pentru Gala Premiilor Actualitatea TV 2018}

Situația de la Spitalul Municipal de Urgență a fost explicată de consiliera PSD Liliana Perțu, care este angajata unității medicale. ”Nu sunt probleme din acest punct de vedere. Stocul de medicamente, hrană și celelalte materiale de care vorbiți este asigurat până aproape de mijlocul anului. De aceea aveți pe masă un buget redus aceste capitole. Vă asigur că totul este bine la momentul de față”.

Votul final pe marginea proiectului de buget va fi dat în ședința Consiliului Local din data de 21 februarie.

  

Advertisements

Related posts

PNL a inițiat proiectul de hotărâre privind revocarea Consiliului de Administrație de la Eco Salubritate! Sedință extraordinară săptămâna viitoare!

Răzvan Grecu

Instanța a amânat validarea primarului Dumitru Pantazi! În situația lui sunt și alți aleși!

Răzvan Grecu

Stradă inundată din cauza unei avarii la reţeaua de canalizare

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site