NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Pas în spate făcut de un apropiat al primarului: Demisie din funcțiile publice și politice

Un apropiat al primarului Dumitru Pantazi a demisionat din toate funcțiile deținute în legislativul local și la nivel de partid. Decizia pe care a luat-o astăzi s-a concretizat prin depunerea unor demisii.  

 

Cel în cauză este Vasile Pleșca, consilier local la al treilea mandat. Acesta și-a depus astăzi demisia din funcția de președinte al comisiei de Urbanism din cadrul Consiliului Local. De asemnea acesta a renunțat și la comisia de validare a mandatelor din legislativul local.Nu am făcut nimic în comisia de Urbanism în toată perioada de când sunt eu președinte. Poate alții vor face mai mult ca mine. Au fost mai multe cereri de concesiune și închirieri ajunse la comisie, la care ar fi trebuit să le răspundem oamenilor. Nu s-a întâmplat acest lucru, iar eu nu pot să accept acest lucru. În 2008 am analizat aproximativ 300 de cereri și am depus un raport. Așteptam să fie promovate, dar nu am primit nici un răspuns. În perioada 2008-2012 cât primar a fost Crăciunescu am activat în comisia de învățământ, dar nu am reușit să fac nimic. A venit perioada asta de acum. Nu pot să spun multe. Primarului i-au dat alții de lucru. El poate este bine intenționat, dar dacă nici acum cu primar în funcție, iar eu președinte al comisiei nu am putut face nimic, din diferite motive, ce rost mai are. Rămân un simplu membru al Consiliului Local”, a susținut Vasile Pleșca.

Consilierul local a renunțat și la una din funcțiile obținute politic în PSD. Este vorba de calitatea de lider de grup al social-democraților. Formațiunea politică urmează să facă o altă nominalizare.

Vasile Pleșca este unul din susținătorii declarați ai lui Dumitru Pantazi. El s-a implicat constant în campaniile electorale din 2008 și 2012 ale actulului primar. A jucat un rol important și la momentul în care Pantazi i-a luat locul lui Florin Constantinescu la șefia PSD Pașcani.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Mioara Petrescu susține că negocierile cu PNL au eșuat, din cauză că au fost demarate prea târziu

Răzvan Grecu

PNL Paşcani are un nou sediu de partid

Redacția

Exit Poll comandat de USL la Pașcani: USL 57%, ARD 7,85% și PP DD 7% (VIDEO)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site