RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Plantare de arbuști și spații verzi igienizate, în fața Casei de Cultură ”Mihail Sadoveanu”

  Angajații de la Gospodăria Comunală și Spații Verzi continuă campania de primăvară, pe raza municipiului Pașcani.  Se amenajează spaţiile verzi, se toaletează arborii şi se plantează flori, pentru a fi create cât mai multe rondouri şi amenajări florale în întregul municipiu. Zona vizată astăzi a fost piațeta din fața Casei de Cultură ”Mihail Sadoveanu”.

”Angajații Serviciului Sere și Spații Verzi au realizat plantarea de arbori ornamentali, arbuști, conifere și plante perene, în piațeta din fața Casei de Cultură ”Mihail Sadoveanu”. Prima dată s-a igienizat toată zona, apoi s-au făcut plantări”, ne-a declarat Ionuț Timofte, inginer peisagist în cadrul serviciului de Gospodărie Comunală Pașcani.

Pe lângă cele două utilaje de la seră, și multe unelte care au fost achiziționate, au mai fost aduși arbori ornamentali, flori, care vor fi plantare în diferite zone din municipiu. Mesajul autorităților locale către cetățenii municipiului este acela de a păstra curățenia, spațiile verzi și să nu fie distruși arbuștii plantați.

Related posts

Fiscul va putea pune poprire doar pe un singur cont

Redacția

Aveți grijă unde duceți molozul și deșeurile din construcții! Pășcănean amendat cu 500 de lei

Oana Cordoneanu

Autoritatile avertizeaza! Traditia de Ignat se poate termina pe patul de spital!

Redacția
Încarcă...