RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Plantare de arbuști și spații verzi igienizate, în fața Casei de Cultură ”Mihail Sadoveanu”

  Angajații de la Gospodăria Comunală și Spații Verzi continuă campania de primăvară, pe raza municipiului Pașcani.  Se amenajează spaţiile verzi, se toaletează arborii şi se plantează flori, pentru a fi create cât mai multe rondouri şi amenajări florale în întregul municipiu. Zona vizată astăzi a fost piațeta din fața Casei de Cultură ”Mihail Sadoveanu”.

”Angajații Serviciului Sere și Spații Verzi au realizat plantarea de arbori ornamentali, arbuști, conifere și plante perene, în piațeta din fața Casei de Cultură ”Mihail Sadoveanu”. Prima dată s-a igienizat toată zona, apoi s-au făcut plantări”, ne-a declarat Ionuț Timofte, inginer peisagist în cadrul serviciului de Gospodărie Comunală Pașcani.

Pe lângă cele două utilaje de la seră, și multe unelte care au fost achiziționate, au mai fost aduși arbori ornamentali, flori, care vor fi plantare în diferite zone din municipiu. Mesajul autorităților locale către cetățenii municipiului este acela de a păstra curățenia, spațiile verzi și să nu fie distruși arbuștii plantați.

Related posts

Actualitatea TV a avut dreptate: Metodologia convențiilor individuale a fost pusă pe ordinea de zi în mod ilegal. Primarul a retras-o la începutul ședinței!

Răzvan Grecu

Concurs pentru postul de pedagog școlar în cadrul Liceului Special ”Moldova” din Târgu Frumos

Oana Cordoneanu

Primarul explică de ce nu a accesat fonduri europene pentru iluminatul public: „Dura prea mult”! Pașcaniul va plăti 28 de milioane lei, în 7,5 ani!

Răzvan Grecu
Încarcă...