RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Pieton accidentat grav! Victima a ajuns la spital la Iași

Ieri seară, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Tîrgu Neamţ au intervenit la un accident rutier, produs pe raza localităţii Urecheni, soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un tânăr de 26 de ani, din Păstrăveni, conducea un autoturism pe DJ 155 I, în localitatea Urecheni, pe direcţia Urecheni – Tîrgu Neamţ a acroşat şi accidentat cu partea dreaptă a autoturismului un pieton de 65 de ani, din Urecheni, care se deplasa pe aceeaşi direcţie de mers, pe partea carosabilă.

În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului de 65 de ani, care a fost preluat şi transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conform Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, victima a fost preluată de un echipaj cu asistent medical și predată la CPU a Sp. Orăşenesc Tg. Neamţ. De la Târgu-Neamț, bărbatul a ajuns la spitalul din Roman și de acolo un echipaj cu medic l-a preluat în vederea efectuării transferului interclinic la Iaşi.

  

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

telem

Related posts

Patronul unei mari firme din Paşcani a fost trimis în judecată

Redacția

Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași derulează, la nivelul județului, programe de prevenire a consumului de droguri. „În județul Iași, pe primul loc ca și consum de droguri este canabisul” 

Redacția

Un fake-news care face înconjurul Europei: românii care fură copii / Fotografiile a cinci hoți de buzunare din Iași apar periodic în diferite orașe europene / ”Niște nenorociți. Sunt români și fură copii”

Redacția
Încarcă...