NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Piața rezidențială. Să cumperi sau nu un apartament? Ce sfaturi dau specialiștii pentru achiziția unei locuințe în plină pandemie și efervescență imobiliară?

Prețurile cerute pe apartamente cresc de la o lună la alta, accesul la finanțare este convenabil, iar românii vin după un an de lockdown și restricții, în care și-au putut reconsidera prioritățile și face planuri de mutare. Ai nevoie de o locuință, te pregătești să faci marele pas pentru un „acasă” ori te gândești la o achiziție? Specialiștii consultați de Economedia.ro ne fac o schiță a pieței și ne spun care sunt elementele de care să ții cont pentru o eventuală achiziție rezidențială. Vă aducem câteva perspective din diverse zone conectate la piața imobiliară.

Piața rezidențială e „pe val” și tu vrei să te muți acasă. Cumperi sau nu cumperi acum?

Dacă vă gândiți în această perioadă la achiziționarea unui apartament, ne aflăm într-un moment la fel de bun sau prost ca oricare altul pentru un astfel de pas, spune Irina Chițu, analist bancar și director Finzoom, companie de servicii financiare. De ce? „Decizia de cumpărare se ia în funcție de situația fiecărei persoane, nu doar de situația de pe piață”, subliniază Chițu. Și detaliază. „În cazul în care ai nevoie de credit, acesta e un moment bun pentru cumpărare dacă creditul te ajută. Un credit ar trebui fie s

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

Patru persoane s-au reinfectat cu COVID-19

Redacția

Se deschide primul centru de vaccinare non-stop, din România

Redacția

Bărbat mort după ce a fost găsit înjunghiat în curte. Polițiștii au suspecți, dar nu au pe cine ancheta

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site