RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Piața rezidențială. Să cumperi sau nu un apartament? Ce sfaturi dau specialiștii pentru achiziția unei locuințe în plină pandemie și efervescență imobiliară?

Prețurile cerute pe apartamente cresc de la o lună la alta, accesul la finanțare este convenabil, iar românii vin după un an de lockdown și restricții, în care și-au putut reconsidera prioritățile și face planuri de mutare. Ai nevoie de o locuință, te pregătești să faci marele pas pentru un „acasă” ori te gândești la o achiziție? Specialiștii consultați de Economedia.ro ne fac o schiță a pieței și ne spun care sunt elementele de care să ții cont pentru o eventuală achiziție rezidențială. Vă aducem câteva perspective din diverse zone conectate la piața imobiliară.

Piața rezidențială e „pe val” și tu vrei să te muți acasă. Cumperi sau nu cumperi acum?

Dacă vă gândiți în această perioadă la achiziționarea unui apartament, ne aflăm într-un moment la fel de bun sau prost ca oricare altul pentru un astfel de pas, spune Irina Chițu, analist bancar și director Finzoom, companie de servicii financiare. De ce? „Decizia de cumpărare se ia în funcție de situația fiecărei persoane, nu doar de situația de pe piață”, subliniază Chițu. Și detaliază. „În cazul în care ai nevoie de credit, acesta e un moment bun pentru cumpărare dacă creditul te ajută. Un credit ar trebui fie s

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

LIVE Ziua 242 de război: Rusia atacă obiectivele civile pentru a forța Ucraina să se oprească din contraofensivă / Tragedie umanitară după ce milioane de gospodării au rămas fără curent electric și căldură

Redacția

Teatrul Bolșoi scoate din repertoriu un spectacol: „Propagandă LGBT” / ”Spectacolul Nureyev a fost scos din repertoriu în legătură cu recenta lege care evidențiază clar probleme legate de propaganda valorilor netradiționale”

Redacția

STUDIU: 1,5 milioane de persoane trăiesc în izolare socială în Japonia / Ce sunt „hikikomori”

Redacția
Încarcă...