NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Peste 9000 lei pentru un sistem care să gestioneze parcul auto al Primăriei Paşcani

Autoturismele din dotarea Primăriei Paşcani vor fi monitorizate printr-un soft electronic.  Municipalitatea a anunţat că achiziţionează servicii pentru gestionarea parcului auto aflat în dotarea Primăriei Municipiului Paşcani.

 

 

  

Practic, prin intermediul unui soft electronic, vor fi defalcate toate costurile generate de folosirea autoturismelor de serviciu din parcul auto al Primăriei.

Pentru aceste servicii, Primăria va plăti aproximativ 9.500 lei fără TVA.

Ofertele vor fi trimise în catalogul electronic al SEAP, urmând ca după primirea notificării din partea autorităţii contractante, să fie trimise documentele solicitate.

Reamintim faptul că în luna martie a acestui an, un consilier local a propus şefilor Primăriei să doteze cu GPS  autovehiculele care aparţin municipalităţii şi cele ale instituţiilor din subordinea Consiliului Local Paşcani. Astfel ar fi fost posibilă a monitorizare şi un control al consumului de carburant.

Măsura a fost gândită de către consilierul PMP Sorin Olariu nemulţumit de faptul că  sunt cheltuţi prea mulţi bani publici pe combustibilul maşinilor din dotarea instituţiilor publice.

La acel moment, Olariu a prezentat o ofertă comercială din care reieşea că municipalitatea nu va trebui să achite niciun leu pentru implementarea sistemului, ci să plătească un abonament lunar pentru prelucrarea datelor.

Advertisements

Related posts

De vorbă cu strada (1 Februarie 2016): DREPTUL LA JUSTIȚIE ESTE INTERZIS SOCIETĂȚII CIVILE DE PRIMAR

Redacția

Primăria a pierdut procesul cu ApaVital pe excepții!

Răzvan Grecu

Controale în spitale. Inspecţia Sanitară va verifica toate unităţile publice din ţară

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site