RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Pășcănenii au răspuns acțiunii caritabile organizată de Asociația “Lumină și Dar”. Iată câți bani s-au strâns pentru copiii care îl așteaptă pe Moș Crăciun

Un eveniment caritabil de succes – proiecţie de film de Crăciun a avut loc aseară în sala de spectacol a Casei Municipale de Cultură. 1545 lei s-au strâns din banii vânduţi pe bilete. Sala a fost plină de tineri care au răspuns invitaţiei organizatorilor – Asociaţia “Lumină şi Dar”.

 

  

A fost o activitate menită să vină în ajutorul celor 27 de copii din cadrul Asociaţiei, care vor primi daruri de Crăciun.

Înainte de a începe filmul, părintele Dumitru Cristea a fost invitat pe scenă, ocazie cu care a vorbit celor prezenţi despre proiectele Asociaţiei “Lumină şi Dar”, şi despre importanţa filantropiei, în general. De altfel, proiecţia aleasă a avut drept scop sublinierea importanţei Crăciunului şi a faptelor de binefacere.

A fost organizată şi o tombolă, cu cinci extrageri, în care s-au oferit  trei căni termos, o carte şi un încărcător portabil.  

 

Cele 309 locuri ale sălii Casei de Cultură au fost ocupate de oameni care s-au bucurat să vizioneze un film bun şi să fie totodată Moş Crăciun pentru 27 de copii mai puţin norocoşi. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Autoritățile reactionează la cazul fetiței de 5 ani infectată cu HIV. A fost înștiințată Primăria din comuna Stolniceni Prăjescu

Redacția

Intoxicație voluntară cu medicamente

Oana Cordoneanu

Românii, în topul celor mai frumoși oameni de pe glob. Cine a făcut studiul

Redacția
Încarcă...