NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pe drumurile județene din zona Pașcani se lucrează pentru casetarea și lărgirea acestora

Pe drumul Județean (intersecția DJ 208) Heci- Tătăruși- Iorcani- limită județul Suceava, în lungime de 12,5 km se lucrează la casetarea și lărgirea drumului. Pentru colectarea și evacuarea apelor provenite din precipitații vor fi realizate șanțuri betonate și rigole.

Se vor reface aproximativ 11 mii de mp de trotuare, toate căile de acces la proprietăți și vor fi reamenajate stațiile de autobuz. Valoarea totală a contractului este de 24 963 554,63 lei, bani guvernamentali alocați prin Programul Național de Dezvoltare Locală II.

Totodată pe DJ 207 M intersecția DN 28 -Al.I.Cuza, lucrătorii pregătesc casetele de lărgire a șoselei, acestea fiind stabilizate cu balast și ciment. Vor fi refăcute și toate podețele de pe cei 6,2 kilometri de drum, și vor fi pavați 9200 de metri pătrați de trotuare. Se vor realiza 7200 de metri liniari de șanțuri betonate și 2400 de metri liniari de rigole carosabile. Toate drumurile laterale care se intersectează cu drumul județean vor fi asfaltate pe o lungime de 15 metri. Suma alocată pentru modernizare de 11 634 973 lei, este asigurată de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

loading...
Advertisements

Related posts

De vorbă cu strada (19 Februarie 2016) : Aleșii au uitat de cetățeni

Redacția

187 de pășcăneni care primesc ajutoare sociale de la primărie, prestează muncă în folosul comunității

Oana Cordoneanu

Profesorii americani din Corpul Păcii premiați și felicitați în cadrul ședinței de Consiliu Local

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site