NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Patronul REMAR Paşcani negociază preluarea uneia din cele mai mari echipe de fotbal ale României

George Copos și-a manifestat de mai multe ori în ultimii ani intenția de a vinde Rapidul, iar intrarea în insolvență a clubului de lângă Podul Grant pare să aducă și un nou acționariat în Giulești.

 

Potrivit enational.ro, patronul feroviarilor negociază deja intens o tranzacție în urma căreia va renunța la echipa antrenată de Marian Rada. Potențialul cumpărător ar fi Gruia Stoica, un om de afaceri cu o avere evaluată la aproximativ 450 de milioane de euro. Principalul ocupație a acestuia este legată de Grampet, continuatorul Grupului Feroviar Român, care reprezintă cel mai mare grup feroviar din sud-estul Europei, cu o cifră de afaceri de 325 de milioane de euro anual. Zona de operațiuni a acestuia presupune activități în România, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Ucraina, Moldova, Austria și Germania.

Născut și crescut în comuna Toflea (jud. Galați), Gruia Stoica este de formație inginer, absolvind Facultatea de Metalurgie din Galați. Interesant este că Gruia Stoica provine dintr-o familie modestă. Acesta s-a născut și a locuit la Toflea, în județul Galați.

(Sursa: DigiSport)

 

Advertisements

Related posts

Iașul are cei mai mulți câștigători la Loteria bonurilor fiscale. „Norocoșii” au, până acum, câte 197 de lei pentru fiecare bon

Redacția

Patronii de restaurante se aşteaptă să le scadă drastic clientela când vor putea redeschide

Redacția

Amenzi de 600 de milioane de lei în starea de urgență. Ministrul Finanțelor a dezvăluit câte au fost plătite

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site