RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Afacerist din Lespezi, amendat cu 20.000 lei

Un patron din Lespezi a primit o amendă în valoare de 20.000 lei, în urma unui control al polițiștilor de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice.

Se pare că omul comercializa legume în magazinul său, fără a avea documente legale care să ateste proveniența acestora. Acum bărbatul este nevoit să-și plătească amenda și să intre în legalitate pentru a nu mai avea probleme pe viitor.

Totul s-a întâmplat pe data de 17 iulie, în cadrul unei acțiuni ample, organizată de către polițiștii ieșeni, în întreg județul, pentru prevenirea faptelor antisociale. Aproximativ 200 de agenți de la ordine publică, investigații criminale, investigarea criminalității economice, au acționat în cadrul acestei acțiuni. În total, aceștia au efectuat 120 de controale în piețe agroalimentare, localuri publice și târguri.  De asemenea, a fost verificată activitatea a 131 societăţi comerciale, fiind vizată combaterea evaziunii fiscale, a comerţului ilicit cu cereale, legume şi fructe.

  

În urma acestor controale, polițiștii au întocmit 11 dosare penale și au aplicat sancțiuni cu o valoare totală de aproximativ 200.000 lei.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Dosar penal pentru un şofer beat la volan

Ema Roman

Ce au căutat polițiștii și mascații în piața vale!?

Marius Parteni

Bărbat de 55 de ani găsit mort într-un canal, din județul Iași (FOTO -VIDEO)

Redacția
Încarcă...