NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Vasile Axinte: Pantazi nu a furat și nu este corupt, poate fi președintele PSD în continuare!

Viceprimarul Vasile Axinte confirmă ceea ce deja era cunoscut în municipiul Pașcani. Dumitru Pantazi nu se va autosuspenda din funcția de președinte al PSD Pașcani, inventând astfel tot felul de motive.

Axinte a afirmat joi seara, la postul favorit al primarului, că Dumitru Pantazi nu este judecat pentru fapte de corupție "ca alții", fără a menționa despre cine este vorba, asta deși acesta a fost trimis în fața judecătorilor de către procurorii Direcției Naționale de Anticorupție. Vicele a continuat și a spus că Dumitru Pantazi nu a furat nimic. După opinia susținătorilor primarului doar o sentință definitivă nefavorabilă îl poate lăsa fără funcție.

Vasile Axintea evitat să comenteze însă situația lui Gheorghe Nichita, fostul președinte al PSD Iași, care s-a autosuspenda din motive care nu țin de fapte de corupție în sensul strict, ci mai degrabă de folosirea resurselor publice într-o relație sentimentală, care nu au nici o legătură furtișaguri de miliarde de lei.

  

Declarațiile viceprimarului Vasile Axinte sunt menite de a susține zvonul conform căruia Dumitru Pantazi vrea sa rămână președinte al PSD Pașcani și, dacă va scăpa fără condamnare, să candideze la un nou mandat. De altfel, apropiații lui Pantazi mai afirmă că dacă judecătorii vor stabili un prejudiciu în urma procesului, iar suma va trebui recuperată, Pantazi și Agrocomplex vor plăti doar partea ce va fi reținută în sarcina lor, lăsând pe ceilalți coinculpați săs se descurece singuri, chiar dacă aceștia au greșit, voit sau nevoit, în interesul patrimonial al societății edilului șef.

Prin declarațiile de ieri seară vicele Axinte, lasă impresia că viitorul plitic al formațiunii politice din care face parte trebuie sacrificat pentru susținerea primarului Dumitru Pantazi.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Liderului de galerie din fruntea AUR i se pare o glumă că un om cu doctorat în SUA a fost propus premier

Redacția

Ordinea pe buletinele de vot a fost schimbată! Vezi de ce!

Răzvan Grecu

Miting de susținere a candidatului Klaus Iohannis, duminică la Pașcani, în fața Casei de Cultură

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site