RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Patinatoarea Kamila Valieva se apără și susține că a luat din greșeală un medicament de inimă al bunicului

Noul star al Rusiei la patinaj artistic, Kamila Valieva, susține că a luat din greșeală un medicament pentru inimă al bunicului său. Adolescenta de 15 ani poate concura la Beijing, deși a picat un control antidoping făcut în Rusia, în decembrie.

Cazul ei nu a fost pe deplin lămurit, dar a fost lăsată să participe la concursul individual de astăzi și în care este favorită. Argumentul a fost că, dacă va se va dovedi că este nevinovată, suspendarea de la Jocurile Olimpice ar fi un rău ireparabil. 

Denis Oswald, preşedintele permanent al Comisiei de disciplină a Comitetului Olimpic Internaţional: “Argumentul ei a fost că s-a produs această situație cu un produs pe care îl lua bunicul ei. Ea a prezentat elemente care au adus unele îndoieli cu privire la vinovăția ei.

Dacă va fi găsită dopată, dacă aceasta va fi decizia finală, atunci cu siguranță și-ar pierde medalia și posibila medalie pe care o poate câștiga.

  

Desigur, vă puteți imagina că o fată de 15 ani nu ar face așa ceva de una singură. Deci da, anturajul va fi investigat”.

Patinatoarea artistică rusă Kamila Valieva spune că este “fericită”, dar “obosită emoțional”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Câștigătorul maratonului de la Viena, descalificat pentru că nu a avut încălțăminte corespunzătoare

Redacția

Rezultatele etapei a IV a din Ligile inferioare județene

Răzvan Grecu

Bogdan Mandric, despre evoluțiile jucătorilor de la CSM Pașcani:”Sunt juniori. Nu înțeleg de ce se pierd”!

Marius Parteni
Încarcă...