NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Fotografia făcută publică de Pele, de Crăciun, la câteva zile după externarea din spital

Pele, legenda fotbalului brazilian, a apărut zâmbitor într-o fotografie de Crăciun publicată sâmbătă pe Twitter, la câteva zile după externarea sa din spitalul în care a urmat o chimioterapie pentru cancer de colon.

“Astăzi, sper să aveţi momente de iubire, pace şi unire, la fel ca mine. Crăciun fericit, prieteni”, a scris fostul fotbalist, în vârstă de 81 ani. În imagine el apare  alături de soţia sa, Marcia Aoki, în faţa unui brad înconjurat de cadouri.

Presa locală a scris că Pele şi-a petrecut Crăciunul la locuinţa sa din Guarauja, în statul Sao Paulo.

Pele a anunţat în 9 decembrie că a fost internat pentru ultima fază a tratamentului cu chimioterapie. A părăsit spitalul în 23 decembrie.

  

Pele a fost operat în 4 septembrie pentru o tumoră “suspectă” la colon, descoperită în urma unui control medical de rutină. Fostul decar al Selecao s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultimii ani, fiind spitalizat de mai multe ori. El fusese internat ultima oară în aprilie 2019, la Paris, în urma unei infecţii urinare severe. După reîntoarcerea în Brazilia, Pele a fost supus unei intervenţii chirurgicale din cauza unei pietre la rinichi.

Singurul fotbalist din istorie care a câştigat C

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Campionii României la rugby nu știu când vor ajunge acasă. Antrenorul Eugen Apjok: Nu cred că o să mai putem disputa finala Cupei în 11

Redacția

Fost jucător la CSS Pașcani, chemat la Naționala României!

Redacția

Atleții pășcăneni au început pregătirile pentru concursurile din iarnă

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site