NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pașcaniul fără căldură din ianuarie 2016. Iată cum se poate ajunge la această situație!

 

  

Facturile la căldură îi vor arde la buzunare în această iarnă pe clienții RAGCL Pașcani. Șefii Primăriei nu dau semne că doresc să subvenționeze și mai mult prețul de facturare către populație, iar din această cauză regia va trebuie să emită facturi cu 265 lei/gigacalorie.

 

Conducerea RAGCL Pașcani a depus un proiect de hotărâre prin care erau prezentate trei variante de preț de facturare. Prima variantă ar fi scăderea prețului de la 265 lei la 150 de lei. Celelalte două sunt 200 de lei și 240 de lei.

În oricare dintre situațiile prezentate, executivul va trebui să identifice în buget bani pentru asigurarea subvenției, iar consilierii locali să aprobe proiectul. Acesta nu se regăsește pe ordinea de zi a ședinței din această săptămână, semn că administrația locală nu dorește să subvenționeze și mai mult prețul căldurii.

Actualul preț de facturare de 265 lei este unul mare pentru majoritatea clienților branșați la sistemul public. Este de așteptat ca încasările să fie mici, ceea ce ar putea duce la neplata facturii la gaz de către RAGCL, începând cu luna ianuarie 2016.       

 Reprezentanții Primăriei Pașcani nu au putut fi contactați pentru a oferi o explicație legată de acest subiect. Nici purtătorul de cuvânt nu a răspuns apelurilor telefonice.

 

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

PSD nu renunță la ideea medierii cu ARSACIS și ApaVital! Comisia nu are obiective clare, dar este susținută!

Marius Parteni

Lansatoare antigrindină la Moțca și Lespezi

Redacția

De astăzi, CFR Călători suspendă temporar circulaţia unor trenuri Regio şi Interregio

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site