NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Terenul de tenis, redeschis din 16 iunie: Băieţii deştepţi îl folosesc de ceva vreme

Primăria Paşcani anunţă că, începând cu data de 16 iunie, terenul de tenis din spatele blocului Modova, redevine practicabil.

Închisă pentru reparaţii interioare, locaţia devine utilizabilă abia acum pentru toţi iubitorii acestui sport, asta deşi pe teren unii băieţi deştepţi au tot făcut mişcare în această perioadă.

  

Sâmbătă seara, pe terenul de tenis, jucau nişte indivizi, care pe lângă faptul că nu erau echipaţi corespunzător, mai şi consumau băuturi alcoolice. Şi săptămâna trecută s-a jucat tenis pe aceiaşi suprafaţă. Cei care au avut acces, se pare că şi-au procurat o copie după cheia de la teren, ori au desfăcut o plasă de la gard.

Una peste alta, după ce am semnalat astăzi administraţiei locale acest lucru, purtătorul de cuvânt al instituţiei a remis un comunicat de presă în care anunţă că terenul devine utilizabil pentru toţi păşcănenii. „Împătimiţii acestui sport pot practica într-un cadru mai plăcut tenisul. Au fost schimbate plasele de oprit mingile, plasele de la gardul de protecţie afectate, s-a schimbat culoarea varului de pe pereţi, iar băncile au fost vopsite”, a susţinut Cristina Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Paşcani.    

Cât priveşte modalitatea de închiriere a terenului, aceasta rămâne aceiaşi. Pasionaţii trebuie să se prezinte cu buletinul la intrarea din Primăria Paşcani, unde există un tabel pentru rezervări. Această soluţie este provizorie până se va aproba un regulament de funcţionare şi închiriere, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Reprezentanţii administraţiei locale fac un apel la cei care utilizează terenul să îl întreţină şi să nu îl distrugă. „Este interzis consumul băuturilor alcoolice, aruncarea gunoaielor şi utilizarea terenului pentru alte sporturi„, a adăugat acesta. 

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Pantazi a intrat în campanie pe Instagram! Lacul „Peștișorul” reabilitat prin fonduri europene, minciuna pe care le-o spune puștanilor!

Marius Parteni

Apa oprită în zona vale până la orele amiezii

Redacția

ApaVital s-a răzgândit: Lucrările de pe Aleea Plozilor au fost făcute la solicitarea constructorului

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site