NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Programul acțiunilor pregătite de primarul Pantazi de Ziua Națională

Șefii Primăriei Pașcani au bătut în cuie programul după care se vor desfășura în municipiul nostru evenimentele prilejuite de “Ziua Națională” a României. 

   
Pentru data de 1 Decembrie, pe lângă depunerea de coroane pe Esplanada din zona Vale va avea loc un spectacol artistic. Mai întâi fanfara va intona Imnul Național, după care primarul Dumitru Pantazi va transmite mesajul autorității locale. Ulterior pe scenă vor urca soliștii vocali Mariana Mâzdrag, Eduard Barhan, Cristinel Iordăchioia, Adriana Apostol și Mihaela Nechita.

De la orele 15.00 activitățile se vor muta la Primărie, unde vor fi premiate cuplurile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Tot în acea zi vor fi premiați câștigătorii întrecerii “Cupa 1 Decembrie la tenis și șah”. După un dineu ce va fi oferit, de la orele 17.00 în Sala de Spectocale din cadrul Primăriei, Filarmonica “Mihail Jora” din Bacău va susține un concert. Acesta este destinat tuturor pășcănenilor iubitori ai acestui gen de muzică, în limita locurilor din sală.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

   

Advertisements

Related posts

Utilizatorii de la case, somați de ApaVital! Riscă să rămână fară apă, dacă nu-și mută branșamentele

Ema Roman

Ludovic Orban: Obligativitatea de a purta mască va fi timp cât este necesar. Vor exista sancțiuni dacă măsura nu este respectată

Redacția

Pantazi se joacă cu promisiunile pe marginea construcției noului cimitir!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site