NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Paşcaniul ar putea beneficia de obţinerea unor fonduri pentru investiţii importante

Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze, în acest an, de o serie de fonduri guvernamentale, pentru susținerea unor proiecte de investiții. Este vorba despre strada Gării și Spitalul Municipal de Urgență.

 

 

  

Deputatul Vasile Axinte spune că sunt mari șanse ca din bugetul Ministerului Administrației și Dezvoltării Regionale să fie alocate sume de bani pentru lucrările la strada Gării. „Legat de municipiul Pașcani, am făcut un amendament pe care nu l-am susținut în buget, legat de strada Gării. Este vorba de o investiție cu infrastructura stradală în valoare de 5 milioane de lei. Documentația este depusă la Minister, s-au solicitat bani din Fondul Național de Dezvoltare Urbană. Voi susține și voi căuta să vedem cât de mult se va obține această finanțare pentru strada Gării”, spune deputatul Vasile Axinte.

Sunt discuții și pentru alocarea unor fonduri pentru realizarea unui corp nou de Primiri Urgențe, în cadrul Spitalului Municipal.  În acest context, reprezentanți ai Ministerului Sănătății se vor deplasa în teritoriu pentru a verifica solicitarea. ”Am mai susținut, de asemenea, construcția unui corp nou de Primiri Urgențe la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani. Avem promisiunea că se vor deplasa în teritoriu. Am solicitat și modernizarea sau extinderea Ambulatoriului de la Spital”, ne-a mai declarat parlamentarul pășcănean.

Advertisements

Related posts

COMUNICAT DE PRESĂ: Primăria revine cu precizări legate de sistemul de securitate montat la intrarea principală

Redacția

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe trei străzi din Târgu Frumos

Redacția

Pantazi cheamă la negocieri ApaVital pe marginea contractelor propuse pășcănenilor. Apa nu se întrerupe acolo unde nu sunt contracte încheiate

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site