NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pașcaniul a renunțat la serviciile ApaVital, dar unii administratori de asociații continuă să facă contracte pentru operatorul județean

Situație stranie la Pașcani în aceste zile. După ce Primăria a anunțat că se implică în acțiunea de strângere a consumurilor din imobilele populației, unii reprezentanți de asociații colindă scările de bloc arătându-se dispuși să asigure încheierea de contracte cu ApaVital.

O asemenea situație a fost întâlnită astăzi de reporterii Actualitatea Tv în blocul D9, scara C, din zona vale. Doi angajați de la ApaVital citeau apometrul general în prezența unor locatari pentru a încheia contract pe scară.

Noi am fost la Apavital și ne-a spus să ne alegem un reprezentant pe scară și cum nimeni nu și-a asumat această responsabilitate am hotărât toți oamenii de pe scară să ne înscriem în asociații, iar doamna a fost de acord să își ia responsabilitatea și pe scara noastră“, a adăugat Florica Alexandru, o locatară a blocului D9 Scara C.

  

Doamna de care vorbesc persoanele intervievate este Carmen Gavril, administrator al Asociației de Locatari înființată la blocul B29.

“Am preluat patru scări de bloc cu acordul proprietarilor, iar dimineață am mai încheiat un contract cu operatorul Apavital pentru a cincea scară de bloc. Datoria mea este să asist la citirea apometrelor, merg să citesc în apartamente, încasez, calculez factura“, ne-a declarat  Carmen Gavril, administrator la Asociație de Locatari.

Menționăm faptul că în data de 28 noiembrie 2014 Consiliul Local a votat pentru denunțarea contractului de delegare a gestiunii cu ApaVital și retragerea din ARSACIS. În aceste zile, prin acțiunea de stabilire a consumurilor, se încearcă identificarea unei soluții pentru ca cetățenii să își achite consumurile căre operatorul județean. De serviciul de alimentare cu apă se va ocupa operatorul local. 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Primarul din Hălăucești demis de justiție. Iosif: „S-a prescris”

Redacția

Panouri luminoase la trecerile de pietoni din Pașcani. Branșări și extinderi de rețele de gaz în suburbii

Diana Marcu

ANAF atacă conturile datornicilor către RAGCL

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site