NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

9 străzi din Târgu Frumos intră în modernizare

Primăria Târgu Frumos începe în forță anul 2015, la capitolul investiții în infrastructură. Nu mai puțin de nouă străzi din localitate vor fi modernizate anul acesta. Acestea însumează 4,5 kilometri lungime.

Fondurile sunt asigurate de la Ministerul Dezvoltării și Administrației Publice, valoarea ridicându-se la aproximativ 6 milioane lei.

Prima stradă care va intra în procesul de modernizare este 1 Decembrie. Proiectul tehnic a fost realizat, iar acum se desfășoară licitația.

  

Acest proiect îl începem cu strada 1 Decembrie. Am primit 150. 0000 lei pentru proiectare și 450.000 lei pentru execuție. Nu ne-a permis vremea să începem din 2014, dar din primăvară pornim lucrarea în teren. Va fi turnat covor asfaltic și refacem aleile pietonale. Odată cu aceste lucrări vom avea un alt obiectiv finalizat, ținând cont și de faptul că recent au fost finalizate lucrările de canalizare“, ne-a declarat Ionel Vatamanu, primarul orașului Târgu Frumos.   

În acest proiect de modernizare mai sunt cuprinse străzile Cucuteni, Măicuța, Voluntari, Serelor, Livezii, Crișan, Zorilor și Nicolae Bălcescu.  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Elevii de ”Iordache Cantacuzino” ar putea fi mutați provizoriu în școala ”Ion Creangă”

Marius Parteni

Pantazi a pierdut contactul cu Guvernul USL! Pașcaniul poate obține finanțare pentru un parc fotovoltaic. Edilul din Tătăruși așteaptă bani europeni pentru modernizarea iluminatului public

Marius Parteni

Ce declaraţii trebuie depuse la Fisc luna aceasta

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site