NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Pașcani, alegeri locale 2020: Delimitarea și numerotarea secțiilor de votare (DOC)

Primăria municipiului Pașcani a stabilit delimitarea secțiilor de votare și numerotarea acestora, pentru alegerile locale din 27 septembrie. Puteți verifica unde trebuie să votați, în funcție de strada pe care locuiți.

În Pașcani sunt delimitate și numerotate, 29 de secții de votare, care vor funcționa marea majoritate în unități de învățământ din municipiu și suburbii, dar și la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu”.

În Pașcani, la alegerile din 27 septembrie s-au înscris 7 formațiuni politice, și 2 candidați independenti: PNL, PSD, PRO România, USR PLUS, PMP, ALDE, Partidul Verzilor, Dănuț Răuț și Gabriel Sofian.

Municipalitatea a publicat numărul circumscripției electorale, delimitarea și numerotarea fiecărei secții, precum și sediile acestora, așa cum spune Registrul Electoral. Pășcănenii cu drept de vot pot verifica oricând la ce secție de votare trebuie să meargă pentru a pune ștampila în 27 septembrie.

La alegerile locale din 27 septembrie, alegătorii votează numai la secţia unde sunt înscriși în lista electorală permanentă sau la secția unde este arondată adresa la care îşi are domiciliul sau reşedinţa, anunță Biroul Electoral Central. De asemenea, alegătorii care deţin un act de identitate al cărui termen de valabilitate a expirat în perioada 1 martie – 27 septembrie îşi pot exercita dreptul de vot.

Biroul Electoral Central a emis o hotărâre privind aplicarea unitară a prevederilor privind exercitarea dreptului la vot la alegerile locale.

Delimitarea secțiilor de votare din Pașcani și suburbii

loading...
Advertisements

Related posts

Ipocrizie marca PSD! Viceprimarul Nedelcu îl acuză pe Iohannis că fuge de dezbateri electorale. Uită că ea și primarul evită Actualitatea Tv!

Răzvan Grecu

Ponta îI cere lui Mihai Tudose “să redea partidului mandatul de europarlamentar”

Redacția

Solicitare de fonduri de la Ministerul Dezvoltării pentru o investiție de care beneficiază comunele Cristești și Valea Seacă

Marius Parteni
Încarcă...