NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Pașcani, alegeri locale 2020: Delimitarea și numerotarea secțiilor de votare (DOC)

Primăria municipiului Pașcani a stabilit delimitarea secțiilor de votare și numerotarea acestora, pentru alegerile locale din 27 septembrie. Puteți verifica unde trebuie să votați, în funcție de strada pe care locuiți.

În Pașcani sunt delimitate și numerotate, 29 de secții de votare, care vor funcționa marea majoritate în unități de învățământ din municipiu și suburbii, dar și la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu”.

În Pașcani, la alegerile din 27 septembrie s-au înscris 7 formațiuni politice, și 2 candidați independenti: PNL, PSD, PRO România, USR PLUS, PMP, ALDE, Partidul Verzilor, Dănuț Răuț și Gabriel Sofian.

Municipalitatea a publicat numărul circumscripției electorale, delimitarea și numerotarea fiecărei secții, precum și sediile acestora, așa cum spune Registrul Electoral. Pășcănenii cu drept de vot pot verifica oricând la ce secție de votare trebuie să meargă pentru a pune ștampila în 27 septembrie.

  

La alegerile locale din 27 septembrie, alegătorii votează numai la secţia unde sunt înscriși în lista electorală permanentă sau la secția unde este arondată adresa la care îşi are domiciliul sau reşedinţa, anunță Biroul Electoral Central. De asemenea, alegătorii care deţin un act de identitate al cărui termen de valabilitate a expirat în perioada 1 martie – 27 septembrie îşi pot exercita dreptul de vot.

Biroul Electoral Central a emis o hotărâre privind aplicarea unitară a prevederilor privind exercitarea dreptului la vot la alegerile locale.

Delimitarea secțiilor de votare din Pașcani și suburbii

Advertisements

Related posts

Miting de susținere a candidatului Klaus Iohannis, duminică la Pașcani, în fața Casei de Cultură

Marius Parteni

Coordonatorul ADN Pașcani se retrage din politică!

Marius Parteni

Rezultatele la alegerile prezidențiale pe colegii uninominale

Redacția
Încarcă...