RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

A supraviețuit miraculos după ce mașina s-a răsturnat de două ori

O femeie în vârstă de 43 de ani din localitatea Verșeni a scăpat ca prin urechile acului cu viață dupa ce autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat de doua ori.

 

Ieri, în jurul orelor prânzului un echipaj Smurd s-a deplasta pe raza localității Ciohorăni, unde s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă. Din primele relatări se pare ca cel vinovat este șoferul de 22 de ani care conducea in aceeași direcție de mers cu femeia, însă nu a adaptat viteza corect și a intrat în partea stângă a mașinii, izbind-o.

  

Deși automobilul acroșat s-a rostogolit de două ori, ca prin minune șoferița a scăpat cu viață. Ea a fost transportată în compartimentul de primiri urgențe a Spitalului Municipal Pașcani având un traumatism cranio cerebral minor, o comoție cerebrală cu contuzie toraco-abdominală și de gambe, aceasta rămânând internată în secția chirurgie.

“Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că șoferul unui autoturism marca Opel a intrat într-o depășire, moment în care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Matiz. În urma acestui accident rutier a rezultat rănirea ușoară a șoferiței Matizului care a fost transportată la spital. În cauză a fost întocmit un dosar penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii acestui eveniment rutier”, ne-a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

Related posts

Incendiu într-o garsonieră din Pașcani. O persoană cu dizabilități evacuată de vecini

Oana Cordoneanu

AMPLĂ ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR PENTRU SIGURANȚA TRAFICULUI RUTIER

Redacția

Arsenal de război găsit la Ruginoasa. Proiectil ridicat de pompieri din curtea bisericii din Dumbrăvița

Redacția
Încarcă...