RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Pașcănenii iubitori de articole „hand made” sau care vor să-și pună talentul la încercare în lucrul manual au de acum un Atelier de Creație pentru toate vârstele

Odată cu tehnologizarea din ce în ce mai accentuată a lumii moderne, puține mai sunt lucrurile făcute de mâna omului, cu migală și dăruire. Iată însă că, în orașul nostru, s-a deschis de curând un Atelier de Creație care ne învață să redescoperim frumusețea lucrurilor simple.

 

Vorbim despre un mazagin, deschis de curând în centrul orașului, în spatele Casei de Cultură, în care sunt prezente produse confecționate manual și totodată materialele necesare pentru realizarea acestora.

  

Programul acestuia acoperă toată durata săptămânii, de la 9.00 la 19.00 de luni până vineri, de la 9.00 la 14.00 sâmbăta și de la 9.00 -13.00 duminica.

Astfel, pășcănenii vor putea achiziționa de acum bijuterii și decorațiuni unicate, precum și diverse jucării de îndemânare, din lemn sau material textil, care îi vor încânta pe cei mici.

Pentru cei care vor să-și pună talentul la încercare, magazinul oferă și posibilitatea de a achiziționa rame foto din carton presat, fâșii și instrumente de prelucrare pentru quelling, cartoane speciale și hârtii din mătase transparentă, coli de pâslă, șervețele și suporturi pentru „tehnica șervețelului”, diverse cărți cu activități de îndemânare, o gamă largă de produse pentru pictură, adezivi speciali și materiale pentru decorațiuni, accesorii pentru confecționarea bijuteriilor.

De asemenea, în incinta aceleași locații se organizează și ateliere de îndemânare și creativitate pentru copii și adulți. Este vorba de categoriile de vârste 4-7 ani, 8-10 ani și peste 12 ani (tineri și adulți), interesați să învețe arta modelării în plastilină, arta mărgelitului, a decorațiunilor și a quelling-ului. Ulterior acestor ateliere de lucru, participanții vor avea posibilitatea de a-și expune spre vânzare rezultatele finite ale muncii lor într-un stand expozițional pe care reprezentanții firmei îl vor organiza în curând în incinta magazinului.  

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Proiect lansat de Fundaţia Star of Hope pentru 20 de copii cu dizabilităţi

Redacția

Neamț: Un copil de patru ani a murit după ce s-a electrocutat

Redacția

Un medic pășcănean atrage atenția asupra problemelor ORL grave pe care pășcănenii le ignoră

Răzvan Grecu
Încarcă...