RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Pășcănenii au luat cu asalt sălile de fitness după masa îmbelșugată de Paște

De ieri, sălile de sport din municipiu sunt deschide conform programului normal de funcționare. Pășcănenii s-au întors în sălile de fitness pentru a-și relua exercițiile și pentru a lupta cu posibile kilograme în plus, depuse la Sărbătorile Pascale.

 

Minivacanța de Paște a luat sfârșit, iar pentru unii a fost un concediu plin de bunătăți. Mesele copioase au făcut cu ochiul tuturor și mulți s-au bucurat de preparate gustoase, însă de ieri aceștia s-au pus pe treabă. Tineri, domni și doamne, sau pur și simplu amatori de sport s-au gândit să recupereze câte ceva, după festinul culinar de sărbători.

  

La sală i-am găsit pe Ștefan și pe Adrian în timp ce lucrau. Fac sală de câteva luni și s-au îndrăgostit, spun ei de sport.

“Aveam nevoie să vin la sală după Sărbătorile Pascale fiindcă am mâncat foarte bogat de Paște. Eu mă antrenez de câteva luni de trei ori pe săptămână.  În opinia mea, sportul este extrem de important fiindcă ne ajută, ne dă energie, ne tonifică și ne ajută și la alimentație. Avem o alimentție mai rațională”, ne-a declarat Bogdan Ștefan.

“După o masă copioasă, fiecare simte nevoia să facă puțină mișcare. Prin sport îți creezi un stil de viață și nu mai amintesc de faptul că este extrem de benefic pentru noi”, a adăugat Adrian Dângă.

{jcomments off}

 

Related posts

Cupa Sentoki 4 la karate full contact se va desfășura la Târgu Frumos

Redacția

CSM Pașcani stă în această etapă. Amical cu cei de la CSMS Iași

Răzvan Grecu

Fotbaliștii italieni vor fi premiați cu câte 250 de mii de euro pentru câștigarea Campionatului European

Redacția
Încarcă...