NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pascanenii au asistat de Revelion la focul de artificii organizat de Primarie

Sute de pascaneni s-au adunat in zona Esplanadei pentru a lua parte la focul de artificii organizat de Primarie la ora 00.00. Artificiile au tinut in jur de aproximativ 20 de minute si de aceasta organizare s-a ocupat o firma specializata. Din pacate au existat si probleme.

Cativa dintre pascaneni au ajuns la spital. Printre participanti au mai existat persoane care au aprins diferite petarde la cumpana dintre ani. „Focul de artificii a fost frumos, cred ca a tinut intre 20 de minute si jumatate de ora. Au fost insa foarte multe probleme cu cetatenii care au venit in numar mare pe Esplanada. Multi dintre ei aveau petarde si le-au folosit in baia de multime. Stiu persoane care au avut de suferit de pe urma pocnitorilor si care au ajuns la spital. In rest totul a fost destul de bine”, a comentat un pascanean pe nume Gabriel care a luat parte la focul de artificii. Din pacate autoritatile nu au pregatit pentru cetateni un concert, plangadu-se ca nu sunt bani deoarece au fost de achitat prea multe datorii. Primarul Dumitru Pantazi a promis totusi ca din anul 2013 se vor schimba lucrurile in bine.

sursa www.bzi.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Concluzii după audiențele prefectului: Hotărârile judecătorești pe probleme de Fond Funciar nu sunt puse în aplicare la Pașcani

Marius Parteni

Un drum din zona Pașcaniului va fi reabilitat complet

Redacția

EkySam și Conest favorite să obțină contractele de reabilitare a străzilor Dragoș-Vodă, Ștefan cel Mare și Vatra

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site