RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Milioane de lei pentru reabilitarea unor drumuri din judet

Directia Judeteana de Administrare a Drumurilor si Podurilor (DJADP) Iasi a pus la bataie cateva milioane lei pentru reabilitarea unor artere judetene. Pentru mai multe tronsoane, Directia Judeteana a alocat peste sase milioane de lei in vederea refacerii drumurilor respective si a unui podet.

Licitatia pentru reabilitarea prin asfaltare a drumului judetean 248 B Cioca Boca Mironeasa (intre kilometrii 53 si 55) a fost adjudecata pentru 2,2 milioane lei. Dintre cele patru oferte a fost aleasa cea a firmei Enviro Construct, cea care se ocupa si de deszapezirea judetului in aceasta iarna. In oferta a fost inclusa si proiectarea alaturi de executia lucrarilor. O alta licitatie, derulata de DJADP Iasi, vizeaza realizarea unor imbracaminti bituminoase pe drumul 247 Dobrovat, pe un tronson de cinci kilometri (kilometrii 2 si 7). Proiectarea si executia lucrarilor au fost atribuite asocierii dintre Eky Sam SRL si Anlu SRL Iasi contra sumei de 3,6 milioane lei. La licitatie au fost depuse cinci oferte. Eky Sam SRL se ocupa, de asemenea, cu deszapezirea judetului in aceasta iarna. Societatea Eky Sam SRL Iasi se va ocupa si de repararea unui podet pe drumul 281 Podu Iloaiei – Erbiceni – Spinoasa – Belcesti si a refacerii infrastructurii in zona podului pe drumul Scobinti – Siretel – Lespezi. Eky Sam SRL a avut oferta cea mai buna (742.000 lei), dintre toate cele patru primite. Recent, Directia de Drumuri a primit o suplimentare de fonduri de la autoritatea judeteana. Pentru diverse bunuri si servicii, Directia Judeteana de Administrare a Drumurilor si Podurilor va beneficia de 340.000 lei. O alta serie de modificari importante in buget au fost facute si in privinta activitatii de deszapezire. Directia Judeteana de Administrare a Drumurilor si Podurilor Iasi a cerut modificarea programului privind intretinerea soselelor pe timp de iarna cu inca 883.000 lei.

sursa www.bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Padocul a început să funcționeze. 73 de maidanezi au fost strânși de pe străzi, și doar 14 adoptați

Răzvan Grecu

Tensiuni în PSD după afirmația lui Rățoi “ce spune poporul așa vom face”. Primarul Pantazi la capătul puterilor: „O să vină altul după mine și o să fie mai rău!”

Răzvan Grecu

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe trei străzi din Târgu Frumos

Redacția
Încarcă...