NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Partidul Mișcarea Populară are organizație și la Pașcani. Vezi cine este președintele și de când își începe activitatea

Pe scena politică locală își face apariția o nouă organizație de partid. Vorbim de Partidul Mișcarea Populară, care își va deschide ușile sediului de săptămâna viitoare.

Partidul cât și fundația care poartă numele formațiunii își va desfășura activitatea într-un sediu din zona deal, din cartierul Bastilia. Vorbim despre locația unde în trecut a funcționat o librărie.  Președintele interimar al partidului la nivel de Pașcnai și Colegiul 5 este Valeriu Muraru. Aceste are vârsta de 64 de ani și este director de vânzări asigurări.

"Obiectivele noastre pentru perioada următoare sunt acelea de a crea în scurt timp o organizație locală solidă, care să pregătească participarea la alegerile europarlamentare de anul viitor și cele prezidențiale. Avem deja un grup de acțiune, însă ne propunem să atragem de partea noastră cât mai mulți oameni de calitate", ne-a declarat Valeriu Muraru.
 

  

Săptămâna viitoare este programată o conferință de presă, iar înainte de acest eveniment va avea loc și deschiderea oficială a sediului.  

Potrivit celor precizate de Valeriu Muraru la nivel local structura de conducere a partidului va fi alcătuită din: președinte, prim-vicepreședinte, secretar general și patru vicepreședinți. Mișcarea Populară va avea la Pașcani organizație de femei și tineret.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Parlamentul se reuneşte la Iaşi, de 1 Decembrie

Redacția

Soluţii pentru reducerea poluării

Redacția

Doi poliţişti şi-au bătut joc de un agricultor din Scânteia. L-au abandonat în centrul oraşului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site