NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

TNL Pașcani are un nou președinte. Iată cine este și ce planuri are!

Organizația de tineret a filialei locale a Partidului Național Liberal are de două săptămâni un nou președinte. Este vorba despre Raluca Apostol, o tânără de 22 de ani care a fost apreciată de membrii Biroului Județean al partidului pentru implicarea în timpul campaniei pentru Alegerile Prezidențiale. Sursa: Facebook

Membrii biroului au desemnat-o pe data de 26 noiembrie președinte interimar, iar în urmă cu o săptămână deputatul Costel Alexe a făcut anunțul în cadrul unei ședințe desfășurată la Pașcani.

 Noul președinte a urmat cursurile Facultății de Ștințe Politice în cadrul universității ieșene „A.I. Cuza”, iar momentan este înscrisă la un master cu tema Studii Europene de Integrare și Securitate. Obișnuită cu lupta contratimp, iată că la nici o săptămână distanță de la numirea oficială în funcție, astăzi a terminat de finalizat lista membrilor din biroul organizației TNL Pașcani. Astfel, 13 tineri liberali vor fi validați mâine în funcție, iar cei 14 pășcăneni, cu tot cu Raluca Apostol își propun idei mărețe de pus în practică pentru anul viitor.

  

„Pe 26 noiembrie anul curent, într-o ședință de Birou Județean la Iași, am fost desemnată președinte interimar la TNL Pașcani, iar oficial am fost anunțată pe 4 decembrie. Sunt entuziamată de această funcție și sper să fac o treabă bună. Aș dori să mă prezint pe această cale. Sunt absolventa unei facultăți pe acest profil în care vreau să excelez acum, am 22 de ani, am absolvit la Facultatea de Filosofie și Științe Politice din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza, momentan sunt în primul an de master în Studii Europene de Integrare și Securitate. Am planuri foarte mari pentru tineretul pășcănean. Am întocmit deja o listă de evenimente pentru 2015. Tot astăzi am definitivat biroul de la TNL Pașcani, urmează ca mâine să fie validat de către Iași și în curând să fim întreaga organizare”, ne-a declarat Raluca Apostol, președinte interimar la TNL Pașcani.

 Din primăvara va avea loc o campanie de recrutare a noilor tineri liberali, iar această organizație dorește să ajute pe viitor seniorii din cadrul partidului PNL pentru alegerile locale ce vor avea loc în 2016.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Documentele cu candidații PSD din Colegiul 5 pentru alegerile locale, nu au fost trimise la București

Marius Parteni

Președintele Iohannis a aprobat demisiile din Guvern ale miniștrilor ALDE

Redacția

Deputatul Petru Movila i-a cerut primarului Mihai Chirica să adere la Alianța Vestului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site