NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Parteneriat între Liceul Tehnologic Tătăruși și Liceul de Informatică Iași, într-un proiect european

Liceul Tehnologic din Tătăruși, a fost astăzi gazdă pentru 24 de tineri de la Liceul de Informatică Iași, ca urmare a unui parteneriat între cele două unități de învățământ.

Advertisements

Mai exact, este vorba  despre un proiect european pe care elevii din Iași îl desfășoară, cu titlul ”EUROLIIS- Un proiect cu tineri, despre tineri, pentru tineri”. EUROLIIS este un proiect de campanie gândit și implementat de o echipă de elevi entuziaști ai Liceului Teoretic ”Grigore Moisil”  care și-a propus să-i informeze pe tineri despre drepturile pe care le au în calitate de cetățeni europeni și despre necesitatea participării lor la alegerea reprezentanților români în Parlamentul European.
La manifestările de astăzi, au luat parte și cadrele didactice de la Liceul din Tătăruși, cât și 20 de elevi ai unității care le-au făcut o primire frumoasă invitaților. Mai apoi, evenimentele s-au mutat într-o sală de curs unde directoarea Georgeta Lazăr a prezentat școala. Au urmat profesorii Liceului din Iași, Ana Maria Ghiban și Daniela Anghelescu, care au prezentat tuturor proiectul. Proiectul este înscris în competiția Euroscola 2013-2014, care stă sub semnul Anului European al cetățenilor.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Învăţământul obligatoriu ar putea începe la 5 ani

Redacția

Medii de admitere la liceele din Iași mult mai mici decât cele de anul trecut

Redacția

E oficial: Pașcaniul a deschis astăzi porțile Casei Corpului Didactic și a Centrului de Excelență

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site