NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Achiziții de aparatură medicală la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani

Spitalul Municipal de Urgență Pașcani are un program de investiții impresionant pe anul 2013, cu o valoare de 21 miliarde lei vechi.

Astăzi, managerul Spitalului dr.Costică Pânzaru, a prezentat mass mediei locale situația achizițiilor unității din această lună. Din cele 21 miliarde de lei vechi, 6 miliarde sunt dedicate heliportului dintre care 3 miliarde de la Consiliul Județean, iar alte 3 miliarde de la Bugetul Local al Municipiului. Restul banilor sunt dedicați aparaturii medicale, iar în ultima lună SMUP, a primit un aparat de anestezie ultramodern, care folosește cel mai nou anestezic din Europa și care a costat Spitalul 1 miliard 400 milioane lei vechi. Mai mult, unitatea medicală a mai achiziționat încă un ventilator mecanic, 10 aparate de pulsoximetrie, instrumentar medical și un fibroscop pentru ORL cât și o lampă de intervenție chirurgicală. Toată această aparatură a ajuns în secțiile de Neonatologie, ATI, Pediatrie, Boli Infecțioase și Pneumologie.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements

Related posts

PSD Pașcani ori deputatul Axinte, nu au nimic de spus despre protestele românilor pe marginea ordonanței din “marțea neagră”

Marius Parteni

Primăria Paşcani, prinsă că plătea deszăpeziri chiar şi în zile fără un fulg de zăpadă

Redacția

Secretara Primăriei Tătăruși, pe post de subprefect la Iaşi! Abălași, înlocuit în prima zi de concediu

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site