NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Parcurile din municipiu arată urât! Primarul Pantazi promite în schimb cinci terenuri multifuncționale

Noi promisiuni marca Dumitru Pantazi. Primarul municipiului își propune să inițieze un proiect de hotărâre prin care să fie amenajate cinci terenuri de sport multifuncționale. Anunțul a fost făcut astăzi printr-un comunicat de presă.   Reprezentanții Primăriei susțin că în perioada următoare vor fi realizate cărțile funciare, asupra locațiilor unde vor fi amenajate terenurile, după care se va întocmi proiectul de hotărâre.

“Vreau să inițiez un proiect de hotărâre pentru a fi prezentat în cadrul ședinței de Consiliu Local în următoarele luni. Este vorba despre amenajarea a cinci terenuri de sport multifuncționale unde elevii să facă sport, de la tenis de câmp, basket, handbal sau minifotbal, în funcție de cât de multe permite locația. Zonele unde acestea vor fi făcute sunt la Școlile din Gâștești, Blăgești, Lunca dar și în Pașcani în apropierea Liceului “Nicolae Iorga” zona deal și Grădinița nr 3 amplasată  între blocurile din zona vale. Trebuie făcute studiile de fezabiltate și să găsim finanțare de la bugetul local sau de la Guvern. Luăm în calcul să facem un teren de tenis și la baza Clubului Sportiv. Copiii au nevoie de aceste terenuri și trebuie să știe că suntem aproape de ei”, a precizat primarul Municipiului Pașcani, Dumitru Pantazi.

  

Terenurile multifuncționale sunt o promisiune veche a primarului Pantazi. Încă din mandatul trecut mai mulți aleși locali i-au solicitat edilului să investească în baze sportive, dar totul a fost amânat. Orice discuție deschisă s-a lovit de impasibilitate.

Ceea ce poate face administrația locală acum este să amenajeze terenul de tenis dintre sala de sport a Colegiului Sadoveanu și Liceul Tehnologic Nicolae Iorga.

De asemenea, ar fi putea fi reabilitate parcurile de joacă din municipiu și terenurile de sport ce aparțin unităților de învățământ din suburbii.

      

 

Advertisements

Related posts

80% din tichetele alocate prin Programul Rabla au fost consumate

Redacția

Cât va mai dura renovarea Judecătoriei Paşcani?!

Răzvan Grecu

Lotul „AgroComplex” chemat la audieri de procurorii DNA

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site