RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Șeful județului și placheta: Pantazi elogiat de Popa!

La zilele deschiderii municipiului Pașcani a fost prezent și președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa. Acesta a ținut un discurs în care a menționat că își dorește să facă în municipiul Pașcani un nod feroviar.

 

  

La mijlocul discursului, președintele Consiliului Județean, Maricel Popa, l-a invitat pe scenă pe primarul Dumitru Pantazi pentru a-i acorda o medalie centenară.

”Vreau să vă mulțumesc că mi-ați oferit ocazia de a veni, de a urca aici pe scenă, alături de dumneavoastră, să sărbătorim împreună ziua Pașcaniului. Dacă acum cu 500 de ani în urmă s-a înființat Pașcaniul, de 200 de ani este calea ferată, nod feroviar, eu m-am hotărât să transformăm Pașcaniul în nod rutier. Aproape în fiecare săptămână vin de patru ori în Pașcani, deoarece merg să vizitez calea rutieră care duce spre Suceava și verific șantierul de acolo. Tot prin Pașcani trec când vizitez șantierul de la Blăgești până la Cotnari, pentru că eu am spus că trebuie unite drumurile naționale, drumurile europene. Tot prin Pașcani trec pentru că săptămâna viitoare dăm drumul la drumul județean de la Pașcani la Miroslovești. Este un nou nod rutier. Sunt peste 100 de km de drum județean care se reabilitează în zona Pașcani. Încă o dată pot să spun că urc pe scena aceasta cu multe emoții, pentru că este a doua casă a mea, Pașcaniul. Atunci când treci prin Pașcani nu poți să nu îți aduci aminte de domnul Rățoi, cel mai longeviv primar din România, Dumnezeu să-l ierte! A făcut foarte multe pentru comunitate, dar a lăsat un om mult mai destoinic, mult mai tenace decât dumnealui, deoarece el mergea pe la București la Ministere, pentru proiecte. A lăsat un om deosebit, un administrator foarte bun, pe Dumitru Pantazi care a învățat în plus față de domnul Rățoi, să pună oamenii la treabă”, a declarat președintele CJ Iași, Maricel Popa.

Related posts

Vreme foarte rece cu vânt puternic în weekend: Unde vom avea cod portocaliu de ninsori și viscol

Redacția

23 decembrie, ultima ședință de Consiliu Local. Ordinea de zi!

Redacția

Rățoi ia în calcul să monteze capcane pentru câinii comunitari

Răzvan Grecu
Încarcă...