RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Covor asfaltic pe strada Vatra. Scările mici au intrat și ele în programul de investiții

Două artere importante din municipiul Pașcani, una pietonală și cealaltă rutieră, sunt blocate în aceste zile. Pe ele se execută lucrări de reabilitare și modernizare.   

Este vorba despre strada Vatra, unde de astăzi societatea care a câștigat licitație a trecut la turnarea primului strat de asfalt și scările mici, ce sunt reabilitate în cadrul proiectului Plan Integrat de Dezvoltare Urbană, a zonei vale.   

Șoferii care circulau până în prezent pe strada Vatra sunt sfătuiți să evite această zonă.

  

 “De câteva zile societatea care a câștigat licitația, Conest din Iași, a început lucrarea pe strada Vatra. Aici au fost scoase la licitație 3 loturi. Valoarea lucrării este de 1,4 milioane de lei. Se reabilitează infrastructura, covorul asfaltic cu terasament. Se fac o serie de reabilitări, traversări podețe și va fi încercat acolo să fie preluată și apa pluvială, a susținut Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

În ceea ce privește lucrările la scările mici pentru cetățenii care trec prin zonă este disponibilă porțiunea destinată persoanelor cu handicap sau scările mari. Termenul de execuție a acestor lucrări este de 12 luni, iar data finalizării este pe 27.07.2015.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Consilierului Mihai Dediu îi joacă feste matematica! Pintilie i-a demonstrat cu documente greșeala!

Răzvan Grecu

Lămuriri suplimentare cu privire la activitatea de închiriere a sălii de sport de la CSM Pașcani

Răzvan Grecu

Primăria vrea să reorganizeze locurile de staționare a taximetrelor. Iată răspunsul comic al funcționarului care trebuie să verifice activitatea operatorilor locali!

Marius Parteni
Încarcă...