NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Biroul Municipal al PSD a decis: Axinte viceprimar, Zanet administrator public

Luni, 18 iunie, Biroul Politic Municipal al PSD Pașcani a stabilit numele persoanei care va fi susținută la funcția de viceprimar și cine va fi persoana nominalizată pentru postul de adminitrator public. Întâlnirea s-a încheiat cu o conferință de presă în care Dumitru Pantazi, primarul municipiului, a făcut anunțul. 

„În unanimitate, la propunerea mea, PSD îl va susține în funcția de viceprimar pe Vasile Axinte. Este un bun profesionist în care am mare încredere. Cât privește postul de administrator public, eu doresc ca acesta să revină domnului Gică Zanet”, a spus Dumitru Pantazi.

 Vasile Axinte, viceprimarul susținut de PSD, a declarat că imediat ce va fi investit va trece la treabă.

 Domnul primar poate o să stea mai mult prin birou sau plecat după bani. Eu îl asigur că voi sta între oameni, le voi afla problemele și în maxim una- două zile le vom și rezolva. Voi fi cu ochii pe toți cei din subordine să își facă treabă. Cine vrea să muncească trebuie să o facă cu conștiință”, a spus Vasile Axinte. 

 La conferința de presă de astăzi alături de primar și președintele PSD Florin Constantinescu, au participat și consilierii locali ce vor depune jurământul vineri, 22 iunie, cu prilejul constituirii noului legislativ local.

 ”Așa cum vă spuneam și înainte de alegeri, echipa PSD este cea mai puternică, iar acest lucru a fost demonstrat și după vot. Împreună suntem obligați să realizăm multe lucruri, chiar dacă situația economică a municipiului este aceea pe care cu toții o cunoaștem”, a declarat ziariștilor Florin Constantinescu.

 La începutul conferinței atât Dumitru Pantazi cât și președintele PSD au mulțumit pășcănenilor pentru încrederea acordată la alegerile din 10 iunie.

loading...
Advertisements

Related posts

Rățoi se războiește cu ANI

Redacția

Tîrgu Frumos: Ședință Consiliul Local, 31 octombrie 2016 (VIDEO)

Cătălin Cocoș

Încă un pesedist refuză CL. Următorul pe lista este capabil, conform meseriei pe care o practică, să resusciteze partidul!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site