RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pantazi își acuză criticii de uitare și rea credință. Nu a avut curajul să urce pe scenă la Zilele Municipiului Pașcani, să vorbească cetățenilor!

Puternic contestat în Consiliul Local de opoziție și în mediul online de cetățenii municipiului Pașcani, primarul Dumitru Pantazi își acuză contestatarii de uitare sau rea credință.

În discursul de deschidere a Zilelor municipiului Pașcani, primarul a citit tot timpul de pe foi, într-o manieră greoaie, fără patos, în care, pe final, răspundea acuzațiilor cum că în Pașcani nu s-a schimbat nimic de când administrația Pantazi a venit la putere.

  

Dumitru Pantazi și-a enumerat proiectele implementate și pe cele care încă nu sunt demarate, iar mai apoi i-a arătat cu degetul pe contestatarii săi, promițând continuarea schimbărilor fundamentale ce vor îmbunătăți viața cetățenilor.

„Cine spune că actuala administrație nu a făcut, nu a muncit și nu și-ar fi dat interesul pentru binele cetățenilor din Pașcani, ori nu-și amintește cum arăta orașul în 2012, ori nu dorește să recunoască adevărul. Stimați invitați, sunt încrezător că în municipiul Pașcani vor avea loc, în continuare, schimbări fundamentale ce vor îmbunătăți viața noastră”, a spus primarul Dumitru Pantazi.

Deși edilul șef este încrezător în reușitele sale din cei șapte ani de administrație locală, acesta nu a îndrăznit să le vorbească cetățenilor de pe scenă la Zilele municipiului Pașcani, semn că, după ce a fost fluierat în 2014, acum a devenit mai prudent.

Related posts

Primăria a trimis PNL să strângă semnături pentru Iohannis în parc sau pe stadion, în baza unei dispoziții de primar controversate

Răzvan Grecu

Primăria Paşcani, prinsă că plătea deszăpeziri chiar şi în zile fără un fulg de zăpadă

Redacția

O nouă noapte de foc pentru drumari. Probleme din cauza camioanelor echipate necorespunzător

Ema Roman
Încarcă...