NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pantazi în campania din 2012:”Paşcaniul are nevoie de un primar care să colaboreze cu cetăţenii şi să facă ceva pentru ei”. Cum comentezi? (VIDEO)

Actualul primar al Paşcaniului nu a respectat nimic din ceea ce a promis în campania electorală din anul 2012. Dumitru Pantazi făcea atunci în conferinţele de presă profilul viitorului primar, dar acum nimic din ce a promis nu a pus în aplicare.

Cei care i-au ascultat atunci mesajele au fost convinşi că se vor alege cu un primar pentru oameni. Realitatea este cu totul alta, decât cele declarate la acea vreme de Dumitru Pantazi.

Într-o conferinţă de presă din data de 4 mai 2012 candidatul Pantazi spunea:”Paşcaniul are nevoie de un altfel de primar. Are nevoie de un primar harnic, gospodar, hotărât, priceput. Un primar care să discute cu cetăţenii, să colaboreze cu ei, un primar care să respecte legile administraţiei publice locale şi hotărârile Consiliului Local. Paşcaniul nu are nevoie de un primar care să acuze şi să dea vina tot timpul pe altcineva, justificând astfel neputinţa lui, spunea candidatul Pantazi.

Tocmai lipsa de comunicare cu cetăţenii, faptul că nu îi aude şi le pune pumnul în gură sunt dovezi ale faptului că declaraţiile din campanie sunt doar simple vorbe. Şi el, la fel ca Grigore Crăciunescu în trecut, dă vina pe funcţionari atunci când vine vorba despre problemele administrative, iar cât priveşte hotărârile Consiliului Local, doar cele care nu îi afectează activitatea la AgroComplex Lunca sunt puse în practică.

Pantazi a mai spus atunci şi cine ar trebui să conducă destinele municipiului.Paşcaniul are nevoie de un primar care a dovedit că este în stare să facă ceva pentru el şi împreună cu echipa cu care vine la Primărie doreşte să facă ceva şi pentru comunitate”, a mai precizat edilul.

Direcţia Naţională Anticorupţie arată prin ancheta derulată în cazul ştergerii datoriei firmei AgroComplex Lunca cum a reuşit să „facă ceva pentru el” candidatul Dumitru Pantazi. Rechizitoriul întocmit în acest caz demonstrează cum anume se pot şterge miliarde de lei din bugetul public şi să primeşti de la stat miliarde pentru despăgubiri.    

{youtube}emPB9Jqlveg{/youtube} 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Străzi uitate de lume în cartierul Fântânele

Redacția

Primăria Pașcani a încheiat negocierile cu moștenitorii Brătianu pentru Palatul Cantacuzinilor

Răzvan Grecu

Cartierul Micro are apă potabilă. Nimeni nu știe cum!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site