NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Opoziţia critică rectificarea bugetară.  Năsui: „Guvernul ar fi trebuit să scadă cheltuielile, nu să le crească”. Simion: „Asistăm la o uriaşă schemă de tip ponzi”

„Iată cum strânge guvernul cureaua la rectificare: creşte cheltuielile cu încă 28.3 miliarde de lei”, a afirmat fostul ministru, Claudiu Năsui, într-o postare pe Facebook, susţinând totodată că „în loc să crească din nou cheltuielile, guvernul PSD-PNL ar fi făcut mai bine să le scadă”.  

„Alternativ, dacă tot aveau 28.3 miliarde de cheltuit, mai bine ar fi redus taxarea muncii. Dar ei preferă să dea bani în continuare la cei conectaţi politic”, a mai completat Năsui. 

Preşedintele AUR, George Simion a acuzat că „asistăm la o uriaşă schemă ponzi” şi că „este pe socoteala românilor această aparentă bunăstare economică”. 

Advertisements

„Nu cred că această rectificare că este una pozitivă, atâta timp cât ROBOR s-a mărit, inflaţia a ajuns la cote astronomice, şi la 15%. Este pe socoteala românilor această aparentă bunăstare economică care nu există în realitate. Sunt în momentul de faţă în vacanţă pe litoralul Mării Negre şi românii nu au bani, motivv pentru care au considerat în această vară să nu-şi facă vacanţa. În momentul în care te trezeşti cu dobândă de 12% şi Guvernul ţării tale spune că are rectificare de buget pozitivă, asistăm la o uriaşă schemă de tip ponzi”, a declarat Simion pentru „Adevărul”. 

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Copiii români născuți în Marea Britanie – locul 2 în topul copiilor născuți din părinți născuți în afara UK, în 2020

Redacția

VIDEO Un analist militar rus sugerează, la televiziunea de stat, că Ucraina ar putea câștiga războiul: Intenționează să lupte până la ultimul om / Oricât de mult am urî să recunoaștem, practic întreaga lume este împotriva noastră

Redacția

Deputatul Alin Stoica, decorat de preşedintele Albaniei cu cea mai înaltă distincţie a statului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site