NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Olariu solicită înființarea unor parcări la două blocuri din zona vale! Primăria are deja un regulament!

 În ultimii ani, numărul mașinilor din municipiul Pașcani a crescut foarte mult. Parcările sunt aglomerate, iar autoturismele ajung să fie parcate oriunde există puțin spațiu, pe trotuare, pe carosabil în locuri nepermise, pe aleile pietonale, care în multe situații nu mai pot fi folosite de pietoni.

Consilierul local PMP Sorin Olariu a venit cu o propunere, prin care solicită amenajarea a două parcări rezidențiale, la cerința locuitorilor de pe Aleea Izvoarelor, care nu au unde să-și parcheze mașinile. În acest sens, inițiatorul a înaintat o adresă către primarul municipiului Pașcani, Dumitru Pantazi, și Comisiei de Circulație pentru a fi avizată.

În urmă cu câțiva ani, consilierul liberal Marius Pintilie  a depus la secretariatul legislativului local o inițiativă prin care pășcănenii care doreau să-și rezerve locul de parcare din apropierea blocului puteau să o facă contra unei sume de bani plătită anual. Însă inițiativa sa a fost respinsă de majoritatea aleșilor locali.

Mai mult, în acest moment există un regulament de gestionare a parcărilor publice și rezidențiale aprobat în anul 2018, acest serviciu urmând a fi operat în viitor de una dintre societățile din subordinea municipalității.

loading...
Advertisements

Related posts

Protest al consilierului PMP față de practicile primarului Dumitru Pantazi

Răzvan Grecu

Licitatii pentru studii de fezabilitate pe viitoare tronsoane de autostrazi in toata tara. Pe lista se numara si Pascani – Siret si Pascani-Iasi-Unghenii

Redacția

Societatea civilă cere ieșirea din ARSACIS și organizarea unui referendum pe problema apei. Consilierii locali invitați să-și asume un proiect de hotărâre în acest sens! (DOC)

Răzvan Grecu
Încarcă...