RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Probleme în Blăgești, după precipitațiile căzute în ultimele zile

Gospodăriile unor familii din Blăgești, care locuiesc în vecinătatea rutei ocolitoare Pașcani – Târgu Frumos, sunt amenințate de ape. Zona unde aceștia și-au ridicat casele, este în proximitatea malurilor unui pâru care preia apele de pe versanții din Hărmănești.

După ultimele căderi de precipitații, drumul din fața proprietăților, de pe malul pârâului, a început să se dărâme. Apele au spălat malul, astfel încât drumul de acces începe să se îngusteze.

Oamenii au venit astăzi la audiențele de la sediul Primăriei pentru a cere ajutorul autorităților. Au plecat împreună cu primarul Marius Pintilie pe strada respectivă, pentru a vedea situația la fața locului.

În conferința de presă de la sediul Primăriei, Marius Pintilie a anunțat că va fi întărit într-o primă etapă zidul de susținere, prin depozitarea unor materiale rezultate din demolări. Ulterior, împreună cu cei de la Serviciul Hidrotehnic Independent (SHI) Pașcani se vor lua și celelalte măsuri, astfel încât proprietățile oamenilor să nu fie afectate.    

  

Related posts

Balastierele de pe Siret si Moldova, verificate de Administratia Bazinala si Garda de Mediu

Redacția

DRDP Iași: DN 28A, Tg. Frumos – Pașcani închis temporar pentru toate categoriile de autovehicule! (FOTO)

Oana Cordoneanu

Pintilie a explicat câți bani a cheltuit PNL Pașcani în alegerile locale (Video)

Răzvan Grecu
Încarcă...