NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Olariu s-a identificat drept prostul dintr-un proverb românesc

Consilierul Sorin Olariu, aflat în opoziție alături de PSD, a ținut astăzi să se plângă colegilor săi că ar fi fost jignit de către administratorul public al Municipiului Pașcani, Claudiu Bodoașcă.

Olariu a considerat problema sa ca fiind una de importanță maximă pentru comunitate și a ținut ca reclamația să fie formulată înainte de discutarea proiectelor înscrise pe ordinea de zi, nu la diverse când aleșii locali au drept să facă interpelări.

Concret, Olariu a acuzat că administratorul public Claudiu Bodoașcă l-ar fi făcut prost, într-o postare pe Facebook.

„Voiam să fac referire la postările domnului Bodoașcă, care este administrator public. Dacă dumneavoastră vi se pare normal ca domnul Bodoașcă să mă facă pe mine prost sau să facă referire la faptul că eu aș fi o rușine pentru rasa umană”,  s-a plâns Sorin Olariu, în plenul ședinței de Consiliu Local.

  

Întrebat de primarul Marius Pintilie dacă în postarea respectivă Claudiu Bodoașcă i-ar fi pomenit numele, Olariu s-a eschivat să dea un răspuns clar.

„Mă lasați să vorbesc? Mă lasați să vorbesc?”, a evitat răspunsul Olariu.

În realitate însă, pe pagina sa de Facebook, Claudiu Bodoașcă a publicat în data de 18 februarie următorul proverb românesc: „Un prost aruncă o piatră în apă și zece înțelepți se chinuie să o scoată”.

Postarea a fost făcută în contextul în care într-o ședință extraordinară de Consiliu Local, proiectul lui Sorin Olariu de a înființa o cursă specială pentru transportul elevilor de la Școala „Iordache Cantacuzino” la Școala „Ion Creangă” a fost respins.

După scandalul provocat astăzi de Sorin Olariu, în plenul Consiliului Local, Bodoașcă a publicat un nou proverb românesc pe pagina sa: „Prostul nu-i  prost destul, dacă  nu-i și fudul ( un alt proverb românesc de actualitate la Pașcani )”.

Rămâne de văzut cum va reacționa consilierul Olariu la această ultimă postare, ce pare a-i fi adresată.

Advertisements

Related posts

Aceleași discursuri la început de an școlar. Promisiuni și realizări

Răzvan Grecu

Ȋnființare de Centre de consiliere online pentru fermierii din mediul rural

Redacția

Raportul Curții de Conturi la vedere: Asta cer aleșii din PNL!

Marius Parteni
Încarcă...