NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un fost polițist vorbește de mită și atenții ce ar fi percepute în sediul Poliției Pașcani și S.P.C.L.E.P

Acuzații grave ale unui consilier local, cu privire la presupuse atenții ce sunt percepute pentru eliberarea unei cărți de identitate ori a facilitării accesului pentru depunerea dosarelor, în vederea înmatriculării unor autoturisme.  

Mihai Dediu, fost polițist, consilier din partea PSD, a lăsat să se înțeleagă în ședința Consiliului Local de astăzi că se percep anumite atenții. El a făcut trimitere la două servicii de utilitate publică, ce ar trebui să asigure deja posibililitatea programărilor on-line.

Vorbim de cei care depun acte în vederea eliberării cărții de identitate la nivelul Serviciului Public Local Comunitar de Evidența Persoanei Pașcani și Serviciul Înmatriculări din cadrul Prefecturii ce funcționează două zile pe săptămână la nivel de municipiu.

„Atunci lăsăm așa, 50 de euro pentru un certificat de înmatriculare și 100 de euro pentru un buletin”, a spus Mihai Dediu (PSD) fără a dori să se pronunțe asupra unor dovezi clare.    

  

Serviciului Public Local Comunitar de Evidența Persoanei Pașcani este în subordinea Primăriei, în timp ce cel de înmatriculări în subordinea Prefecturii Iași.

Surprinzător, nimeni dintre cei care puteau emite un punct de vedere pe acest subiect ce ține de atributul Primăriei, în speță secretarul Irina Jitaru, nu a avut nimic de obiectat. Gabriela Nedelcu, fostul viceprimar, coleg de partid cu consilierul Dediu, a explicat că sistemul de programare on-line pentru eliberarea cărții de identitate va fi posibil după luna mai, a acestui an.

Reprezentații Prefecturii Iași au anunțat că vor oferi un punct de vedere zilele viitoare.   

Advertisements

Related posts

Primarul Pintilie explică situația de la Gâștești: Fosta administrație nu a achiziționat servicii de dirigenție de șantier!

Răzvan Grecu

Lucrările pe strada Gâștești se reiau în maxim două săptămâni. Locuitorii nu mai au nicio speranță, până nu văd muncitorii la treabă

Ema Roman

Undă verde pentru „drumul gunoaielor” de la Ruginoasa

Redacția
Încarcă...