NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Oamenii inundați de pe strada Dragoș Vodă rămân cu problema nerezolvată. ”Toată lumea a venit, a văzut, a plecat. Problema cu șanțul și podul am rezolvat-o până la urmă. Ce a stricat Primăria am făcut eu”

Problema scurgerii apelor de pe partea dreaptă a străzii Dragoș Vodă, la ieșirea din municipiul Pașcani către Valea Seacă, rămâne nerezolvată.

Asta susțin oamenii din zonă, prezenți din nou astăzi la audiențele ținute de viceprimarul Vasile Axinte. Aceștia susțin că la fața locului au venit atât administratorul public Gică Zanet, cât și viceprimarul Vasile Axinte, însă nu s-a întâmplat nimic.

Amintim că, proiectul prin care această stradă a fost asfaltată, s-a încheiat, însă pare a fi o treabă neterminată. Mai exact, strada Dragoș Vodă are până la un moment dat trotuare pe ambele sensuri, însă cum treci podul spre ieșirea din municipiu, pe partea dreaptă, acestea dispar. Mai mult,  în urma lucrărilor, șanturile prin care se scurgea apa au fost astupate, iar cantitățile de apă adunate în urma precipitațiilor ajung acum în curțile cetățenilor.  

  

”Avem aceeași problemă, nimic nu s-a rezolvat din cele patru audiențe la care am fost. Toată lumea a venit, a văzut, a plecat. Problema cu șanțul și podul am rezolvat-o până la urmă din bani proprii. Ce a stricat Primăria am făcut eu personal. Acum vin pentru ultima oară la Primărie să văd dacă sunt serioși”, a declarat Emilia Amariei, localnică din zonă.

Sătui să aștepte, o parte din oameni și-au făcut singuri podețe și scurgeri pentru a nu mai fi inundați. Însă astăzi, spun ei, este pentru ultima oară când apelează la ajutorul autorităților locale  pentru rezolvarea acestei probleme.

Am încercat să luăm un punct de vedere din partea autorităților locale, însă aceștia nu au răspuns apelurilor noastre telefonice.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

993 copii din judeţul Iaşi au părinţi în închisoare. Suntem pe locul doi în ţară

Redacția

Un tren, blocat aproape două ore în apropiere de Paşcani. În el erau zeci de copii care erau în drum spre tabără

Redacția

Veste extraordinară pentru tinerii căsătoriți

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site