NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

La Tătăruși începe primirea cererilor pentru ajutor la încălzirea locuințelor

Primăria Comunei Tătăruși anunță astăzi printr-un comunicat de presă faptul că, începând cu data 20 octombrie 2014, se primesc cereri pentru ajutorul la încălzirea locuințelor.

 

Documentele necesare pe care cei interesați trebuie să le depună sunt: copie după buletin, copie după certificat de căsătorie, copii certificate de naștere copii, adeverințe privind venitul realizat în luna anterioară, adeverință de salariat, adeverință de la registrul agricol, cupoane pensie, cupoane de șomaj, cupoane de alocație, alte acte doveditoare de venit. Mai mult, aceștia trebuie să prezinte și contracte de arendă teren agricol, certificat moștenitor pentru casă, contract de vânzare cumpărare pentru casă, poliță de asigurare pentru casă, copie autorizare construire pentru casă  sau copie titlul de proprietate, acte proprietate autoturisme, motociclete și certificate de încadrare în grad cu handicap.

  

De menționat faptul că nu pot intra în posesia ajutorului de încălzire, persoanele singure care au în proprietate clădiri sau alte spații locative în afara locuinței de domiciliu și a anexelor gospodărești, terenuri de împrejmuire a locuinței și curtea aferentă și alte terenuri intravilane care depășesc 1000 mp în zona urbană și 2000 mp în zona rurală.

Autoturism/autoturisme şi/sau motocicletă/motociclete cu o vechime mai mică de 10 ani cu excepţia celor adaptate pentru persoanele cu handicap sau destinate transportului acestora sau persoanelor dependente precum şi pentru uzul persoanelor aflate în zone greu accesibile. Mai mult de un autoturism/motocicletă cu o vechime mai mare de 10 ani. Autovehicule: autoutilitare, autocamioane de orice fel cu sau fără remorci, rulote, autobuze, microbuze. Şalupe, bărci cu motor, scutere de apă, iahturi, cu excepţia bărcilor necesare pentru uzul persoanelor care locuiesc în Rezervaţia Biosferei ”Delta Dunării”.  Utilaje agricole: tractor, combină autopropulsată. Utilaje de prelucrare agricolă: presă de ulei, moară de cereale. Utilaje de prelucrat lemnul: gater sau alte utilaje de prelucrat lemnul acţionate hidraulic, mecanic sau electric sau Depozite bancare cu valoare de peste 3000 lei.

Nu vor primi acest ajutor social și cei care dețin Suprafeţe de teren, animale şi păsări a căror valoare netă de producţie anuală depăeşte suma de 1.000 euro pentru persoana singură, respectiv suma de 2.500 euro pentru familie.

Iată și programul de primire al cererilor:

20 octombrie la Școala Uda

21 octombrie la Școala Pietrosu

22 octombrie la Școala Iorcani

23-24 octombrie la Căminul Cultural din Tătăruși

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Cinematograf aprobat pentru comuna Ciohorăni. Hârlăul este și el pe listă!

Marius Parteni

Lacrimi și durere la Gâștești: Elevul înjunghiat mortal de mamă a fost condus pe ultimul drum. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! (VIDEO)

Marius Parteni

Fermierii din Lespezi se vor intalni cu reprezentantii CAJ

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site