RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

O ucraineancă stabilită în Australia s-a întors în țara natală răvășită de război pentru a-și salva fiul adoptat. Timp de doi ani, demersul fusese blocat de COVID-19

Iulia Kuzma a plecat din Australia, țara în care a emigrat, pentru a-și lua din țara natală, cuprinsă de război, fiul adoptat. Este vorba de un băiat de 12 ani, nepotul ei, fiul biologic al surorii sale, care nu mai avea posibilitatea că aibă grijă de el. De doi ani durează acest calvar, prelungit, înainte de declanșarea războiului, de restricțiiile și complicațiile cauzate de pandemia de COVID-19.

Cuprinsă de disperare, Iulia Kuzma, stabilită în Queensland, Australia, s-a îmbarcat într-o călătorie periculoasă spre țara natală pentru a-și salva fiul adoptat din ghearele războiului. A ajuns în țara natală săptămâna aceasta pentru a-l lua cu ea pe nepotul biologic în țara unde a emigrat, împreună cu gemenii ei în vârstă de 7 ani, în 2015. Ea a lua decizia de a-l adopta și a-i oferi o viața mai bună decât în țara natală după ce sora ei, mama biologică a băiatului, nu a mai putut să aibă grijă de el, relatează Daily Mail.

Războiul din Ucraina a intrat deja în a 51-a zi de la invazia Rusiei.

Mamă singură, cu gemeni

  

Procedurile de adopție s-au încheiat cu succes în 2020, dar,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Papa Francisc, INTERNAT într-un spital din Roma. Care sunt problemele de sănătate ale Suveranului Pontif

Redacția

Persoana suspectată că ar fi responsabilă de PENTAGON LEAKS a fost identificată și urmează să fie arestată

Redacția

Sistemul „Hunter”, ASUL din „mâneca” IDF pe câmpul de luptă din Gaza: „Neutralizare în timp real, imaginați-vă Google Maps”

Redacția
Încarcă...