RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

O tânără din Tg. Frumos a murit după ce avionul în care se afla, de mici dimensiuni, s-a prăbușit într-un cartier din Italia (FOTO-VIDEO)

O româncă în vârstă de 33 ani a murit duminică, după ce avionul de mici dimensiuni, pilotat de logodnicul ei albanez s-a prăbuşit în nordul Italiei.

 

Aeronava decolase din Casale Monteferrato și, din nefericire nu a mai apucat să aterizeze în siguranță. Pilotul nu a reușit să păstreze avionul la o înălțime adecvată, iar aripile acestuia au atins crengile unor copaci.

  

Avionul s-a prăbuşit la periferia oraşului italian Alessandria, în regiunea Piemonte. În aeronavă se aflau românca Roxana Popovici, în vârstă de 33 de ani din orașul Tg.Frumos, şi logodnicul ei albanez Gravit Beqiri, în vârstă de 34 de ani. Femeia, care lucra ca menajeră, a murit pe loc în impactul avionului cu solul, în timp ce pilotul aparatului ultrauşor a fost rănit, având ambele picioare rupte și multiple răni pe tot corpul, aflându-se în stare gravă. Intervenția autorităților a fost îngreunată de scurgerea carburantului din avion și implicit de posibilitatea producerii unui incendiu. Autorităţile italiene au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului.

{flv}diverse/avion prabusit italia{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Sursa www.gds.ro

Related posts

Piaţa ieşeană a meditaţiilor – La cât ajung câştigurile profesorilor? Câţi plătesc impozit pe acest venit?

Redacția

Testări, în premieră, pentru toți elevii din județul Iași! Inspectoratul Școlar Județean verifică nivelul de pregătire al acestora după un an și jumătate de la debutul pandemiei de COVID-19

Redacția

Emoții și entuziasm, la sfârșit de liceu, pentru elevii de la “Miron Costin”. Șefa de promoție, care a terminat cu media 10, a primit medalie de aur și coroniță de flori

Ema Roman
Încarcă...