RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

O petiție a unui cunoscut vlogger de a muta Pașcaniul în județul Neamț a strâns peste 800 de semnături

O petiție prin care se cere mutarea Pașcaniului din județul Iași în județul Neamț, inițiată de un cunoscut vlogger, a strâns în mod surprinzător peste 800 de semnături.

 

  

 Spunem că în mod surprinzător, deoarece inițiativa nu este una serioasă, ci mai degrabă o încercare ieșită din comun de a îndrepta o greșeală comisă într-un video postat pe internet.

 

Vlogger-ul Teo a spus în unul din filmulețele sale de pe YouTube că orașul Pașcani s-ar afla în județul Neamț. Internauții au reacționat repede la greșeala acestuia și i-au lăsat destul de multe comentarii prin care s-au arătat deranjați de confuzia vlogger-ului. Acesta nu s-a lăsat intimidat și a făcut o petiție prin care cere ca Pașcaniul să fie mutat în județul Neamț. În urma lansării petiției aceasta a strâns aproximativ 800 de semnături.

 

„În atenția Dl. Dumitru Pantazi, primar Pascani, Dl. Marian Serbescu, Prefect Iasi si in atentia Dl. Klaus Iohannis, presedintele Romaniei.

 

Dintr-o eroare umana, in episodul 42 din Nimic Nou, am spus ca Pascani s-ar afla in judetul Neamt. S-a dovedit ca Pascani se afla de fapt in judetul Iasi, din motive care nu tin de noi.

Asadar, avand in vedere ca nimeni pe internet nu a recunoscut vreodata ca greseste, ni se pare de bun simt urmatoarea cerere:

 

Cerem mutarea Pascaniului in judetul Neamt, pentru a nu fi nevoiti sa recunoastem ca am gresit. Nu ni se pare normal sa ne cerem noi scuze pentru o greseala, cand este mult mai simplu si mai eficient sa mutati tot orasul in judetul vecin. Suntem siguri ca in interesul umorului online, domnul primar Pantazi si domnul Marian Serbescu vor gasi o cale de discutie si buna intelegere pentru a muta Pascani-ul in Neamt. Noi estimam 5-6 ture cu o duba de 1,8 tone pentru a muta tot Pascani-ul”.

 

La finalul petiției Teo a mai menționat: „Incheiem prin cuvintele unui mare roman. «A gresi e omeneste, a nega e romaneste»”.

Related posts

Construcția Autostrăzii Pașcani- Suceava, un nou pas important (FOTO)

Redacția

Lucrările de amenajare a Locului de joacă de la Riama au fost scoase la licitație

Răzvan Grecu

PSD și PMP au mărit cu 37% salariile șefilor din Primărie! PNL s-a opus, Laura Pașcu a făcut plângere prealabilă!

Răzvan Grecu
Încarcă...