NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria organizează licitaţie pentru terasele din incinta Ştrandului Municipal

Adminstraţia locală încearcă, şi în acest an, să închirieze spaţiile destinate amenajării de terase în incinta Ştrandulul Muncipal Paşcani.

 

 

  

Reprezentanţii Primăriei au anunţat astăzi data la care va fi organizată licitaţia publică pentru închirierea a 222 mp, unde agenţii economici îşi vor putea desfăşura activitatea. De data aceasta sunt puse la dispoziţie două loturi de teren, fiecare în suprafaţă de 111 mp.

„Aducem la cunoştiinţă faptul că Primărie Municipiului Paşcani organizează licitaţie cu strigare a terenurilor Lot. 1 în suprafaţă de 111 mp şi Lot. 2 în suprafaţă de 111 mp, proprietate publică a municipiul Paşcani, situate în incinta Strandului Municipal Paşcani, strada Stadionului, în vederea amenajării unor terase. Ştiţi foarte bine, s-a mai încercat acest lucru şi în anii din urmă. Pretul minim de începere al licitatiei este în cuantum de 66,60 lei/zi pentru fiecare dintre terenurile Lot. 1 şi Lot.2, propuse pentru închiriere”, a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Paşcani.

Reamintim faptul că şi în anii din urmă, edilii locali au încercat să închirieze acest teren, însă licitaţia a fost organizată mult prea târziu, aproape de sezonul estival, motiv pentru care nu a mai participat nimeni. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Topul celor mai bine platiti functionari din Pascani

Redacția

Comisia Locală de Fond Funciar – prima ședință de după alegerile din iunie

Ema Roman

Dezinsecție împotriva țânțarilor și căpușelor, săptămâna viitoare,la Pașcani

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site