NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Start vot pentru Gala premiilor Actualitatea TV 2013! Intră, vezi nominalizările din acest an și apoi votează preferații tăi!

De astăzi se poate vota pentru desemnarea câștigătorilor celor nouă categorii de premii din cadrul Galei Actualitatea TV. Ca și anul trecut categoriile pentru care se luptă cei nominalizați de cititorii site-ului NewsPascani.com și telespectatorii postului Actualitatea TV sunt următoarele: Sport, Educație, Cultură și Spiritualitate, Servicii de intervenție, Afaceri, Administrație Publică și Politică la care se adaugă categoria specială: Personalitatea publică a anului 2012.

Toate nominalizările le găsiți pe http://gala.newspascani.com .

Premiile vor fi acordate în urma votului public exprimat pe acest site de joi, 7 februarie, ora 22.00 până vineri, 15 februarie, ora 18.00. Decernarea premiilor va avea loc vineri, 15 februarie, în cadrul unui eveniment organizat în Pub La Castani începând cu ora 18.00. Intermezzo muzical dintre decernările de premii va fi asigurat de Dragoș Pavel și Hangii. Invitați speciali, trupa The Blue Workers (Ioan Gyuri Pascu, Teo Boar și Vlady Cnejevici). Votează mai jos preferații tăi!

Sistemul de vot electronic folosit (Polldaddy.com) este atât de infailibil pe cât permite Internetul. Noi nu putem influența voturile, iar rezultatele sunt cât se poate de transparente. Singura garanție că va câștiga candidatul vostru preferat este să vă mobilizați prietenii și să votați pe http://gala.newspascani.com.

Cei nominalizați – printre ei, medici, profesori, oameni de afaceri, artiști, sportivi și politicieni – sunt, cu siguranță, doar o parte dintre pășcănenii care ar fi meritat cu prisosință mai mult decît premiile noastre simbolice. Tuturor celor nominalizați și tuturor celor pe care fără voie i-am omis le mulțumim!

Echipa
Actualitatea TV & NewsPascani.com
redactia@newspascani.com

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Artiștii care vor concerta la Festivalul de Toamnă de la Târgu Frumos

Oana Cordoneanu

Un pășcănean, printre candidații “Chefi la cuțite” care merg în etapa următoare

Marius Parteni

(P) Nou în Pașcani: Atelierul de cafea (VIDEO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site